Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Egy kopasz férfi rosszabb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy kopasz férfi rosszabb esélyekkel indul a nőknél ismerkedéskor?

Figyelt kérdés
30 éves koromra teljesen megkopaszodtam 1 év alatt, mikor utoljára kapcsolatban voltam még volt hajam rendesen, félek így nem kellek majd
ma 08:50
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
83%
Nem, hidd el nem. Legalábbis nálam. Van, akinek kifejezetten jól áll a kopaszsag. Told le a teljes hajad, ne legyen ilyen kis korbehaj a tarkódnál és ne is akard atfesulni a másik oldalra. Ezek cikik. De amúgy sok pasi hirtelen kopaszodik, ezt mindenki tudja.
ma 08:52
 2/11 anonim ***** válasza:
62%
Nálam szóba sem jöhetős.
ma 08:53
 3/11 anonim ***** válasza:
80%
Ha jól áll a kopaszság és vonzó arcod, szemeid vannak, valamint a személyiséged is jó ,akkor nem rosszabbak az esélyeid.
ma 08:53
 4/11 anonim ***** válasza:
81%
Nekem is az évek alatt szépen megkopaszodott a párom és abszolut nem zavar, ha ez vigasztal!
ma 09:00
 5/11 anonim ***** válasza:
83%
Összképet kell nézni, valakinek kifejezetten jól áll, nem tudom előző válaszol is miért lettek lepontozva. Természetesen van akinél ez kizáró ok, mint másnál a nagy haj az. Tehát a lényeg legyél magabiztos, szerintem jobb a kopasz, mint mondjuk amikor valaki foltokban kopaszodik. Ha a kisugárzás és ezek a helyén vannak, akkor nincs gond.
ma 09:01
 6/11 anonim ***** válasza:
72%

Két pozitív példát tudok is írni: egyik munkatársam úgy kopasz, hogy mindig tükörre van borotválva a feje.

Sok női ügyfél (férjezettek és szinglik egyaránt), amikor bejönnek a munkahelyemre, megkérdezik, hogy "Hol van XY?"

Ha mondom nekik, hogy szabadságon, de én is el tudom intézni a dolgukat, miben segíthetek, akkor azt válaszolják, hogy majd visszajönnek, ha XY van.

Amikor egyszerre dolgozok XY-nal, akkor a nők állandóan flörtölgetnek vele.

Másik példa a volt férjem: kamaszkorában hormonprobléma miatt teljesen kihullott a haja. Én még hajjal ismertem meg, esküvőnkön huszonévesen már tarkopasz volt.

Mikor nyilvános lett, hogy elváltunk, rengeteg nő lecsapott rá, volt hogy szó szerint egyszerre három fiatal csaj versenyzett érte.

Mindig akadt neki valaki, kb keresnie se kellett. Most úgy tudom van egy komoly kapcsolata egy húszonéves lánykával, miközben ő már bőven harmincas korosztály.

Fontos kiemelnem, hogy mindkét fenti férfinak nagyon jó a személyisége: műveltek, intelligensek, kedvesek.

Ez rengeteget számít.

ma 09:03
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Sokaknál igen, ez van. Nem lehet a másikra ráerőltetni semmit.

Ezt vagy teljesen elfogadja valaki, vagy nem. Engem nem zavar egyáltalán, hogy a párom kopaszodik, rengeteget poénkodunk vele ezen.

ma 09:04
 8/11 anonim ***** válasza:
62%
Gyakorin kívül még soha nem hallottam, hogy gond lenne a kopaszsággal.
ma 09:09
 9/11 anonim ***** válasza:
67%
Nyilván egyéni ízlés dolga. Én egy hosszúhajú pasival nem jönnek össze. Akkor inkább a kopasz.
ma 09:10
 10/11 anonim ***** válasza:
45%
Nekem a mostani párom és az exem is kopasz és (rövid) szakállas volt. Nekem ez kimondottan bejön, de azért, mert mellette jóképűek, sportosak és igényesek. Akkor meg kit érdekel, hogy van-e hajuk.
ma 09:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!