Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan fiú, aki már nem mer leszólítani lányokat utcán, boltvan vagy akárhol, mert azt érzi, hogy ő egy ritka ronda, undorító kis semmi és a lány úgyis elutasítja vagy rosszabb esetben durván kigúnyolja?
Nemrég meg akartam kérdezni egy fiatal cigány lányt az aluljáróban, hogy járnak-e még a metrók, mint kiderült qrva volt és hazáig követett, hogy akkor most le fog szopni 4 ezerér.
Aztán nemrég történt a strandon, hogy egy kislány elhagyta a medencénél a papucsát, utána vittem, mire az sikítani kezdett és jött az apja, hogy mit akarok, miért lopkodom a papucsát.
Aztán épp a héten egy öreg nénitől kérdeztem volna meg a buszmegállóban, hogy melyikre vár, elment-e az enyém, amire szó nélkül csapkodni kezdett a retiküljével.
Azt hiszem, soha többé nem merek lányokat megszólítani nyilvános helyen.
Miért szeretnéd mások panaszait olvasni? Rád is jellemző a leírás és szeretnéd, ha együtt éreznének veled, vagy segíteni akarsz rajtuk? Tán tanulmányozod a beszámolóikat? :D
Ha te is ilyen kétségbeesett fiú vagy, akkor egyet mondok neked, egy dolgot ami elválasztja az örökös lúzereket azoktól, akik tudnak fejlődni az életben: Sose szabad feladni! Kitartás! Itt az akaraterőről van szó. Ha van egy célod, jelen esetben a csajozás és azt veszettül akarod, akkor nem törődhetsz bele a vereségbe. Az első lépés a totális vereség felé az amikor az ember kifogásokat keres. Túl ronda, túl gyáva, nincs sok pénze, stb. nézd meg inkább ezt: http://www.youtube.com/watch?v=i2JIHgeYlQ4
Tudom, hogy ez keményen hangzik de nem szabad panaszkodni. Ezzel csak a saját negatív gondolataidat erősíted. Másnap még több szomorúsággal ébredsz és újra panaszkodj, tudatosítod magadban a rossz érzéseket. Másrészt meg lehet, hogy ezen az oldalon egy-két elvetemült figyel, de a valóságban magasról tesznek a szomorú emberek bajaira. Sajnos az én problémáim se érdekelnek senkit, csak a fodrászt és a nagymamát. Ők meg nem sok tanáccsal látnak el.
"Egy jó harcos nem tökéletes, nem győz mindig. Nem sérthetetlen. Egy jó harcos nagyon is sebezhető. Ez teszi igazán bátorrá" "Az életben dönteni kell: dönthetsz úgy hogy áldozat leszel de dönthetsz másképp is" "A harcos cselekszik, csak a bolond sír" (A békés harcos útja)
"A hibák visszajelzések a teljesítményünkről. A győztesek sokkal több hibát követnek el, mint a vesztesek. Ezért tartoznak ők a győztesekhez. Több visszajelzést kapnak, mivel többször próbálkoznak. Az egyik legnagyobb baj a vesztesekkel az, hogy hibáikat túl komolyan veszik, és nem veszik észre a bennük rejlő lehetőségeket." (Andrew Matthews)
kedves utolsó! nem kért senki sem ilyen szánalmas "összeboronálós" f.szságot amit itt te lenyomsz!
írj neki privit Te, ha annyira akarsz -.-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!