Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Mennyiben rontja egy srác ismerkedési esélyeit a csálé és sárga fogazata? Illetve a kettő közül melyik a rosszabb?
Háááát....:) Engem mindkettő zavarna. Melyik a rosszabb? Erre nem tudnék válaszolni. Nekem egyetlen egy fogam van ami nem áll szépen és amiatt nem merek teli szájjal vigyorogni, csak mosolygok, vagy takarom..:) Amúgy mindkettő ellen lehet tenni. Fogszabályzó ill. fogfehérítő.
L
Csálé :D:D:D:D:D
Srác, ha annyira sárgák, menj egy egy fogfehérítésre. De komolyan... Nem hiszem, hogy százezrekbe kerülne egy ilyen.
Engem egyáltalán nem érdekel, csak ha rohadt, vagy hiányos.
Az,hogy nem fehér és nem szabályos marhára hidegen hagy.
nekem előreállnak a fogaim, ezt szóvá is teszik
hát azért hosszú távon mégiscsak kegyetlen lenne ha csak ezért nem tudnék nőzni
A szájhigiéniáját elhanyagoló emberrel való csókolózásnál undorítóbb dolog kevesebb van! Talán csak a Zen mester protkó koktéljának és a hajléktalan zoknija kiáztatott levének a megitatása undorítóbb ennél!
Bár érdekes módon láttam már büdösszájú gyerekkel is csajt, de én nagyon nem értem azt a lányt! Sokszor már beszélni sem lehetett azzal az emberrel a bűztől, nemhogy a csaj még csókolózzon is vele!
Kívánom h az igénytelen büdösszájúak sose jussanak nőhöz!
Zavaró, de attól még lehet rendes valaki.
Melyik a rosszabb: szerintem a sárga fog mert azon "könnyű" változtatni. Esetleg mosni kellene, káros szenvedélyek kizárva (cigi). Meg persze azért is rosszabb a sárga szín, mert a csáléságról nem tehet az ember, de erre is van megoldás, a fogszabályzó.
Van egy nagyon jó fogkrém, a Colgate Max White, ennek tényleg van fehérítő hatása.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!