Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Próbálok ismerkedni meg minden de a lányokkal egy darabig kijövök aztán hirtelen meváltoznak vagy én látom meg a rosszabb oldalukat és olyan parasztok hogy messziről elkerülöm őket. Mi van a mai lányokkal?
Szerintem rossz helyen keresel (:
Amúgy valóban így van.. változik a világ. A média meg az egyéb baromságok hatása :SS
Próbáltam már több helyen is . Régebben volt egy 361 napos kapcsolatom de a végén olyan k.u.rva lett hogy évfordulo előtt 4 nappal azt mondta hogy nem vagyok jó neki :S:S
Azóta ismerkedek de normális lányról már csak álmodni tudok mai szememmel nézve
egyik nap a suli mosdójában hallottam, ahogy két kilencedikes lány arról beszél, hogy egy harmadik lány azzal égeti magát, hogy egy olyan pasival jár, akinek még csak a segge se jó:D:D
viszont ismerek olyanokat is, akik 17 éves létükre egész régóta járnak egymással, nagyon megbíznak egymásban, már az első héten átmentek egymáshoz bemutatkozni egymás szüleinek
szóval biztos találsz majd olyan lányt, aki illik hozzád, és nem egy hülye r.banc ;)
Hát gondolom. Akkor keresek tovább. És igen én is hallottam már ilyeneket. Meg most ha már a pasi nem csili-vili azt mondják de gáz pasi ezzel nem jövök össze. úúú ilyenkor tekernék a nyakukon... :S:S Egyik csaj volt ilyen...
Meg barátnőm a kapcs végén... jéé nézdd már Converse cipő meg nézdd már aboroginal izé meg mittudom én milyen rúzs :S:S
És azzal akarta bemutatni magát hogy neki mi van :S:S áááhh azt hittem ott hagyom :(:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!