Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Próbálok ismerkedni meg minden de a lányokkal egy darabig kijövök aztán hirtelen meváltoznak vagy én látom meg a rosszabb oldalukat és olyan parasztok hogy messziről elkerülöm őket. Mi van a mai lányokkal?
Részvétem akkor neked is :(:(
Jó nem azért mintha a fiúk normálisak lennének csak
most a lányokon nagyon kiakadtam. meg komolyan 13-14 évesen azon gondolkoznak kivel veszítsék el...
Rossz helyen kerestek. A férfiak nagy része is sokszor a külsőségekre megy. Olyan nőt akarnak, aki értelmes, kedves, szerény és eszméletlenül jól néz ki. És ha valamit fel kell adni ezekből az elvárásokból, az utolsóhoz ragaszkodnak a végsőkig.
A küllemen lehet változtatni, egy kevésbé csinos de ápolt lánynak udvarolj, ő majd kivirágzik a szerelemben.
Az összes jó pasi elmegy az ilyen cicákkal, akik a női nem szégyenei.
Hát igen rossz helyen kerested a lányt vannak sajnos olyan kis p*icsák hogy azon siránkoznak hogy "Jaj letört a műkörmöm!" meg egész nap a butikokban meg a turkálókban mászkálnak meg ilyenek.Meghogy állandóan agyon festik magukat.Sokszor engem is piszkálnak ilyen hülyeségekkel hogy miért nem festem ki magam hát kész vagyok tőlük.
Én nem sminkelem magam,nem hordok műkörmöt ritka alkalom hogy engemet ruhaboltban lássanak,rendszeresen sportolok és tojok rá hogy ki milyen ruhában van.szerintem nem az a lényelg hogy most most ki milyen márkás cuccot vesz fel én pl nem tudok menni magassarku cipőben csak sportcipőket hordok. Egy poasi akkor is szép ha éppen nem a legdivatosabb cuccokban jár.
Sok mindenből kifolyólag vagyunk ilyenek...
1. Lehet hogy az a gond hogy tényleg jó fej vagy és nem akarnak elveszteni egy barátot
2. Nem tetszel nekik
3. Túlzottan nyomulsz
Ezek csak általános dolgok de egyénenként válozhat.
Én is lány vagyok, de a leírtak valahogy nem jellemzőek rám.Meg talán nem mindig az egyik félben van a hiba.Én is jártam máér balszerencsésen kapcsolatokkal de kitudja lehet h a következő más lesz.Azért sok szerencsét neked is a megtaláláshoz.
UI.:azért a kérdésed végére odaírhattad volna h vannak kivételek..:D=]=]
Hát én csak annyit tudok hozzá szólni,hogy a lányoknak csak a külső a fontos és szintén a fiúknál is,persze vannak kiveételek :D....szerintem felkell nőni ahhoz hogy ne csak a külső számitson
jah és sok szerencsét sztem meg fogod találni idővel :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!