Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akkor ez most igen vagy nem? Vagy talán még rosszabb?
Egyszer láttad, és megírtad, hogy szerted?
Legalább ő látott, beszéltetek, vagy valami történt?
Amúgy az ilyen "Szeretlek, járunk?" érvényű levelekre én sem válaszolok, még nemmel sem. [Akkor sem ha szépen ki van fejtve, stb.-stb., hiszem azt sem tudom ki az illető...]
Inkább próbáld megismerni a fiút, beszélgetni vele, majd később rátérni erre a dologra, ha úgy látod, hogy te is szimpatikus vagy neki. Bár lehet, hogy evvel a levéllel elszúrtad... :/
11:43-as vagyok
Még annyit hozzátennék, hogy a "normális" levelekre válaszolok én is, mint pl. "Szimpatikus vagy, van kedved levelezni?" vagy "Lenne kedved barátkozni?".
De az ilyenekre, hogy azt sem tudom ki az, és máris szerelmet vall, azokra nem.
Ha csak annyit írtál, hogy szimpatikus neked, és szeretnéd ismerkedni, akkor nincs ellőve minden esély! :) Hiszen ha ő is akar ismerkedni, majd visszaír. És remélhetőleg így lesz! :)
De a leírásodból az derült ki (legalábbis én úgy értelmeztem), hogy már szerelmet is valottál neki levélben: "Egy rendezvényen első látásra beleszerettem egy fiúba. ... Némi habozás után rávettem magam, hogy írok neki és elmondom hogyan érzek iránta."
Ezért írtam azt, hogy elszúrtad (hiszen előbb az ismerkedés, utána a többi...). De ha nem valottál neki szerelmet, csak egy átlagos levelet küldtél, hogy szeretnél ismerkedni, akkor nem. :)
Sok sikert!
/2. és 3. válaszoló/
3. és 4. válaszoló voltam, csak elnéztem. De ez végülis mindegy! :)
/előző/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!