Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Megismertem valakit,teljesen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lilu89 kérdése:

Megismertem valakit,teljesen jó minden,mègis türelmet kèr hogy kibintakozzon,mert sokaig volt egyedül?

Figyelt kérdés

Sziasztok. Lassan 33 èvesen nèha meg mindig bizonytalan vagyok parkapcsolati teren.

Megis ertem valakit 6 napja,tul vagyunk mar egy randin,egymasnal alvasnal. Minden szuper,kemia,odafigyeles stb teljesen megvan. Olyan oldalam hozta ki belolem,amit reg nem tapasztaltam.

Rakerdeztem hogyan latja most a kettonk kapcsolatat azt mondta mivel evekig volt egyedul,neki ido kell hogy kibintakozzon,ido kell hogy valakit a parjanak tekintsen,es arra kert hogy adjak neki idot es legyek vele turelmes,es arra is kert hogy mivel sokat dolgozik,meg vannak hobbijai,nem tud velem annyit talalkozni amennyit szeretne. Megigertem neki hogy turelmes leszek,adok idot,de ha csak arra kellenek az nem gyere be. Erre mondta hogy eszeben sincs kihasznalni, es atverni,csak ido kell neki es turelem. :)

Megjegyzem azt meg,hogy odafigyel ram,erdekli mihhez lenne kedvem,mit ennek stb.

Annyi lenne a kerdesem,hogy tenyleg ido kell egy pasinak aki sokaig volt egyedul hogy ujra kibontakozzon es kapcsolatot letesitsen? Koszi a valaszokat. Egyudosek vagyunk.

2022. aug. 9. 10:19
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
tini korszakban jellemző a szerelem első látásra, felnőttként mindig idő kell az érzelmekhez
2022. aug. 9. 10:32
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem teljesen rendben van, alakulni fog.
2022. aug. 9. 10:36
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
6 nap alatt honnan tudná, ki vagy igazából és te honnan tudnád, őt szereted és nem csak beleképzelsz valakit?
2022. aug. 9. 10:49
 4/13 A kérdező kommentje:
Vegulis jogos.....szerelem meg nincs,nalam kialakuloban vannak erzesek....nala nehezebben jon
2022. aug. 9. 10:51
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

6 napon belül volt csók, randi, szex. Szerintem alapból gyorsan haladtok, így nem is értem miért kérte légy türelmes? Esetleg már beszéltél vele házasságról, közös gyerekről, avagy hogyan jött fel témaként?

Gondolom szex előtt megbeszéltétek, hogy mindketten komoly kapcsolatot kerestek, így mindkettőtök számára tiszta, idővel kiderül mennyire passzoltok a mindennapokban.

2022. aug. 9. 11:38
 6/13 A kérdező kommentje:
Nem beszeltem neki ilyen dolgokrol.....csak annyit mondtam h nem kalandot keresek.
2022. aug. 9. 11:45
 7/13 anonim ***** válasza:
38%
#5 Szerintem nincs abban semmi hogy szimpla vonzódás és szimpátia alapján már lefeküdtek egymással, nem árulnak zsákbamacskát. Nem kell a szerelemig várni. A szerelem a minél több együtt töltött idő, egymás megismerése alatt alakul, ami mindenkinél más. Így tiszta, hogy jelezte hogy neki idő szerelembe esni, de ha ez nem alakul ki, abba kell hagyni.
2022. aug. 9. 11:58
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem csak azért nem kellett volna ilyen hamar lefeküdnöd vele, mert most ezen agyalsz, hogy ő szerelmes-e vagy csak te és ha ő nem, akkor biztos kihasznált... Aztán számon fogod kérni tőle, az meg sosem jó ómen... pedig hát te sem tudtál parancsolni magadnak, nincs mit a szemére vetned. A szexualitás okozta kötődést meg könnyű összekeverni a szerelemmel. Gondolom, ő jobban ismeri magát, óvatosabban fogalmaz. Teljesen normális, hogy ha 6 nap után erős a kémia, erős a rajongás, de mivel még nem ismeritek egymást, nem mondhatja, hogy veled tervez örökre meg mittudomén... vagy ha mondja is, ne vedd komolyan :P Majd ha csökken az újdonság varázsa (3 hónap - fél év ebben a tempóban), akkor fog kiderülni. Addig most nem kell ezeken agyalni, csak próbáld megismerni, miközben élvezed a társaságát. És ne legyenek tabu témák, és ne kapaszkodj bele mindenáron valami megfelelési kényszerrel. Mindig az marad érdekes, aki önmagában is annak érezné magát és nem a másik hiánya jellemzi. Szóval kicsit engedd el, hagyd, hogy ő fusson utánad és nehogy úgy járj, hogy előled.
2022. aug. 9. 12:36
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
6-ik napnál időt kérni? Huhh, hát akkorra én még azt sem tudom, eszik vagy isszák a viszonyunkat... Nagyon sietős nektek..
2022. aug. 9. 12:40
 10/13 A kérdező kommentje:
Hat en nekem idaig hosszu kapcsolataim voltak,elfelejtettem mar hogy is megy ez :D na :D
2022. aug. 9. 12:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!