Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért csak akkor keres a csaj...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csak akkor keres a csaj ha épp egyedül van? Normális dolog ez?

Figyelt kérdés

Nekem úgy tűnik hogy az ilyen lány csak egy tárgynak tekinti a fiút, hogy ha épp nincs más akkor jó, ha meg talált jobbat akkor meg nem foglalkozik a fiúval.

Velem ezt csinálja egy csaj. Gondolom ha megszerett volna, vagy legalább emberként nézne rám akkor nem alázna meg így, azzal hogy jó lennék ha épp nincs más.

Vagy én vagyok túl érzékeny?

2022. aug. 3. 12:46
 1/3 anonim ***** válasza:

Lehet uncsi vagy.

Ha valoban adnál egy pluszt az életébe akkor beiktatna az eletébe is nemcsak az unalmas idejébe.

2022. aug. 3. 12:47
 2/3 anonim ***** válasza:
nem feltétlenül használ ki, sokan egyszerűen túlzottan rákoncentrálnak a partnerükre és más emberekkel nem foglalkoznak
2022. aug. 3. 12:50
 3/3 anonim ***** válasza:
Hiánypótló-baràtzónàba vagy.
2022. aug. 3. 13:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!