Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, aki évekig egyedül volt, végülis hogy sikerült párt találni? Mit változtattál meg az életedben, amitől tudtál már kapcsolatot létesíteni?
Figyelt kérdés
Ja és mennyi ideig voltál egyedül?2022. jún. 23. 16:58
1/9 anonim válasza:
Sehogy, egyedul vagyok leszek es halok is meg
2/9 anonim válasza:
Én szociális fóbiás vagyok, így a legfőbb akadály ez volt számomra. Igyekeztem leküzdeni. Egyetemre, nyelvtanfolyamra, sportolni jártam, eljártam egyetemi társakkal, stb... tehát próbáltam fokozatosan kitörni a bezártságból, amit nagyrészt a gyermekkori traumák okoztak.
Illetve sokat olvastam kommunikációról, önfejlesztésről, pszichológiás témákról és pszichológushoz is jártam, hogy megértsem a helyzetemet, és hogy tudjam hogyan léphetek előre.
De nyilván a pártalálás az csak egy volt a sok dolog közül, ami miatt csináltam ezt az önfejlesztés témát. De a lényeg, hogy sikerült ismerkednem is.
3/9 anonim válasza:
Párom volt így. 5 évig volt előttem szingli. Igazából épp utolsó éve volt az egyetemen amikor összejöttünk és tudta hogy meglesz az államvizsga, tehát emiatt kicsit több volt az önbizalma. Érezte, hogy elkezdődik egy új szakasz az életében és ez határozzottá tette. Gyakorlatilag az önbizalom nagyon nagyon sokat dobott rajta.
4/9 anonim válasza:
Nekem se volt még senkim, de lehetett volna már pár, ha akartam volna. Annyi a titok, hogy külsőre a saját szintemen levő nőkkel jöhettem volna össze. De nem akartam, mert azok nem tetszenek.
5/9 anonim válasza:
4-es vagyok, párdon, lemaradt, 34 éve vagyok egyedül.
6/9 anonim válasza:
5 évet voltam egyedül. Ez idő alatt edzeni jártam és felszedtem némi izmot, sokat olvastam, minden új filmet megnéztem és igyekeztem képben lenni az új zenei trendekkel is. Kicseréltem a ruhatáram, a koromhoz illő,férfiasabb, hozzám stílusban és méretben jobban passzoló darabokat vettem. A fent említetteket sok pozitiv bók követte ami az önbizalmamra nagyon jó hatassal volt. Közvetlenebb lettem, pozitívabb kisugárzású és beszédesebb. Hát így lett barátnőm. (Persze mint minden máshoz is az életben, nekem is kellett egy kis szerencse hogy jókor legyek a jó helyen.)
7/9 A kérdező kommentje:
6-os köszönöm a pozitív hozzászólásod. Pont erre vonatkozott a kérdésem, nem arra aki idejön siránkozni, hogy hány évtizede nincs senkije- lehet pont ezért.
2022. jún. 24. 09:10
8/9 anonim válasza:
#6os vagyok és nagyon szíves válaszolok és segítek azoknak akiknek szükségük van egy kis biztatásra.
9/9 anonim válasza:
Nyertem a lottón. Onnantól már sem tudtam magamról vakarni a csajokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!