Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfi létemre, egyedül viszem a háztartárst. Hogyan lehetne ezen változtatni, hogy egyenlőbben osszuk el?
kb. 20 éves korom óta külön élek szüleimtől és ez idő alatt megtanultam magamról gondoskodni. Mosás, főzés, takarítás, bevásárlás stb. Párom a családi fészekből költözött hozzám 2 éve. Az első évben elég elfoglalt és stresszes volt, így vittem én tovább a haztartást, de egy éve már semmi akadája, hogy beszáljon. Mindig talál fontosabb dolgot, mint hogy legyen egy viszonylagos rend vagy hétvégn ebéd. Az egészből 4-8%-át veszi ki.
A kommunikációmmal lehet a baj. Mit válaszolnátok, ha párotok azt mondaná utál takarítani?
31F/30L
Utál takarítani? Nahááát, piszkítani azt tud mi?
Valahogy elmagyaráznám neki finoman hogy hány óra van.
Határozottsággal rá lehet venni, de nagy duzzogva csinál mindent.
Egyébként ezen kívül harmónikus a kapcsolatunk, csak ez olyan mint egy rákos sejt.
Azon gondolkodtam, hogy csak magamra mosok, azzal érnék e valamit.
Kérdező nem vagy házicseled vagy házirabszolga , házimunkát felesben ILLIK elvégezni. Igen mindig találta fontosabbat hiába szolsz neki?
Tudod mit tennék a helyedben ? MAGADRA kimosod a saját ruhaid az övet külön rakod, magadra főzöl amiből nem ehet és így tovább
Egy idő után csak észre venne magát hogy nem egy szállodában lakik a hercegnő
Egy háztartást felesben kell vegezni nem szabad hagyni hogy az egyik fel legyen a másik szolgája
Nőként én sem tűrnem ezt ,nem csicskaznek más helyett nem szolgálnak ki nem ugrálnam körül , egy felnőtt embert nem kell kiszolgálni úgy mint egy gyereket . Alapvető dolog hogy minden ember ellajtja magat es nem a parjara vár . Nem tetszik akkor nem kell velem élni .
Kérdező neked sem kell tűrnod ezt a rabszolga életvitelt , tedd azt amit irtam remélhetőleg észre veszi magát
N24
Gyereket nem szülnék neki,
még a szoptatást is te vállalod nem?😆
Viccet félretéve,ez a nő lusta
Nem is tudom h birod elviselni ezt a helyzetet
*bocsi
elirtam
gyereket nem szulnek neki-marmint hogy gyereket nem csinalnek neki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!