Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfi létemre, egyedül viszem a háztartárst. Hogyan lehetne ezen változtatni, hogy egyenlőbben osszuk el?
kb. 20 éves korom óta külön élek szüleimtől és ez idő alatt megtanultam magamról gondoskodni. Mosás, főzés, takarítás, bevásárlás stb. Párom a családi fészekből költözött hozzám 2 éve. Az első évben elég elfoglalt és stresszes volt, így vittem én tovább a haztartást, de egy éve már semmi akadája, hogy beszáljon. Mindig talál fontosabb dolgot, mint hogy legyen egy viszonylagos rend vagy hétvégn ebéd. Az egészből 4-8%-át veszi ki.
A kommunikációmmal lehet a baj. Mit válaszolnátok, ha párotok azt mondaná utál takarítani?
31F/30L
"Mit válaszolnátok, ha párotok azt mondaná utál takarítani?"
Ki szeret? Viszont meg kell csinalni.
Nálunk is volt ilyen mondat.
"De én utálom".
Mire mosoloygva közöltem vele, hogy ÉN is utálom, egálban vagyunk, úgyhogy ez, ez meg ez a feladata.
Két hét után rájött, hogyha nem dobja a szennyeskosárba a dolgát, nem lesz mit felvennie és ha nem portalanít, akkor belefullad a mocsokba.
Azóta nyugi van :D 29n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!