Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit lehet tenni a kapcsolatfüggőség ellen? Van itt olyan aki inkább rossz kapcsolatba maradt, mint egyedül?
En ismerek egy lanyt, aki egy napig, (ertsd szo szerint) tehat 24 orat nem bir ki kapcsolat nelkul.
Amikor szakit vele a pasi, (mert altalaban vele szakitanak) akkor egybol ramir, hogy dugni akar, meg ilyenek.
En belole nem kerek. Szoval ir masnak. Olyan is elofordult vele, hogy random ismeretlen emberekre irt ra facen, azok meg bekaptak a “horgot”, de volt olyan is aki kihasznalta ezt.
Eleg perverz es undorito szexualis dolgokat csinalt vele 1-2 ember. Es ez mar 12-13-14 eves kora ota tart.
Megjgyzes. Pszichologus/pszichiater kell a kapcsolatfuggokenek.
Utolsó amiről te beszélsz az már egy másik történet szerintem.
A többieknek köszi a választ:)
Barátnőm már... 6 vagy 7. éve.
A pasi tuskó, bántja szavakkal, és fizikailag is, de ő vele van még.
Már rég nem szereti, de a csávó elhitette vele, hogy egyedül egy senki.
Csak az lesz a gáz, ha a srác megtalálja "a nőt", és kidobja a francba, ő meg rájön, hogy 22 éves korától elbxta az életét egy hulladék kapcsolatra. :(
Én "csak" félvig voltam együtt tovább az exemmel, mint kellett volna, de az is elég volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!