Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek lehet egészséges lelkületű egy olyan ember, aki mindig egyik kapcsolatból a másikba lép át, sosem tud kb. egy hetet se egyedül lenni?
Az exemről van szó. Igazából már velem is az volt a szitu, hogy 5 éves kapcsolatból lépett ki éppen az előtt, hogy összejöttünk. Engem ez aggasztott akkor is, de végülis megnyugodtam, merthogy előtte egy évet már külön voltak és a végén már nem is laktak együtt. Most velem szakított 3 hónap után, és már azon a hétvégén elutazott az új csajjal. Nekem ez annyira furcsa, hogy így hogyan lehet tanulni a hibákból, tanulságokat levonni, átgondolni, lehiggadni, lezárni, meggyászolni, elengedni, stb.
Nem a féltékenység beszél belőlem, de nekem ez akkora csalódás, hogy belegondolok, hogy 8 éve nem volt egyedül gyakorlatilag semennyit, szerintem ez nem oké. Vagy én látom furán?
Én lány vagyok, de nekem is így alakult. Egyik kapcsolat végén léptem az újba.
Sokat gondolkoztam ezen én is, bevallom,a lelkiismeretem is furdalt, hogy milyen vagyok már.
Aztán rájöttem, hogy az történik, hogy a régi kapcsolat megromlott már, és minden erőfeszítésem hiába volt, az ex nem volt nyitott a problémamegoldásra, úgy pedig nem megy.
Fokozatosan eltávolodtunk, egyre többször küldött el magától azzal, hogy egyedül akar lenni, hagyjam békén, nem akar velem lenni. Persze amikor felvetettem, hogy akkor fejezzük be az egészet, könyörgött, hogy de ne...
Így aztán egyre többször jelentem meg a baráti társaságban nélküle, hiszen ha kitette otthonról a szűröm, mihez kezdhettem volna? Mentem a barátokhoz. Itt ismertem meg a következőt, akivel semmi nem történt a szakításig (ez elég hosszú idő volt, több, mint fél év), de első perctől vonzódtunk egymáshoz. Amikor végképp tarthatatlan lett a helyzet, kiléptem a régi kapcsolatból.
Nem tudom.
Lehet.
Bár amikor benne vagyok egy kapcsolatban, akkor sokkal kevésbé függök, mint az átlag, nem várom el a napi x telefont/sms-t, nem kell beszámolni minden lépésről stb.
Én mostmár elintézem azzal, hogy ez egyszerűen így alakult. Nehezen dobok el valakit, akivel szerettük egymást, mert mindig meg akarom adni az n+1. esélyt is, akkor is, amikor már nincs mire.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!