Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek gáz külön eljárni szórakozni?
Ha normális a kapcsolatunk, és bízunk egymásban, én néha szeretek külön is bulizni, barátom is mehet nyugodtan. Náluk ez általában a bebäszósabb bulit jelenti, de van akinél meg pont azt h olyan témákról dumálhat a haverokkal, aminél én halálra unnám magam. Rám az utóbbi jellemző, szeretek néha elmenni barátnőkkel iszogatni és beszélgetni olyan témákról, amik a barátomat nem érdeklik. :D
20/L
Én mindig a barátnőimmel, meg haverokkal járok, mert a barátom utálja a szórakozóhelyeket. Maximum valami beülős helyre lehet elrángatni nagy ritkán.
Mondjuk én akkor se pasiztam soha buliban, mikor még nem volt barátom. (Jó, táncoltam és táncolok másokkal, persze, de semmi taperolás, csók meg pláne nem.)
Semmi baj a kapcsolatotokkal. Azzal lenne baj, ha csak úgy tudnál megbízni benne, hogy mindig rajta lógsz.
köszi, megnyugtattatok :)
mi szoktunk külön eljárni, mert néha neki is jó a haverokkal fiús témákról beszélni, és őt sem érdeklik a bnőim csajos témái :)
plusz nem teljesen egyezik a zenei ízlésünk, és olyan helyre minek menjek én vagy ő, ahol unnánk a zenét :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!