Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tesztek ha a párotok a barátaival elment inni, szórakozni, és te egyedül maradtál otthon?
Mérgelődsz ? Vagy ez normális dolog esetenként?
Én nem megyek velük mert utálom a barátait, meg amúgy is háttérbe szorulnék. Tehát egyedül vagyok otthon, és csak várom hogy mikor jön végre haza.
Te is találkozz a barátaiddal ilyenkor. Nézz filmet. Olvass el valami jó könyvet.
Teljesen normális hogy szeretne a barátaival lenni.
figyelj te nem mész velük nem szereted őket, de nem tilthatod el.
Szóval legjobb ha te is elmész, vagy felbontasz egy üveg pezsgőt
Megnézek egy filmet, elolvasok egy könyvet, elmegyek sétálni/ vásárolni, webshopon rendelek pár dolgot, amikről neki nem feltétlen kell tudnia ( saját pénzt költök nyilván, de azért furcsán nézne a párom, amikor a 43. élethalálkérdése piros szandált rendelem meg..:D)
Teleeszem magam fagyival és vodkázok mellé, miközben 24568. alkalommal megnézek pár Jóbarátok részt:D
A legundibb új arcmaszkjaimat és piperecikkeimet kipróbálom anélkül, hogy valaki hülyének nézne közben.
Néha ránézek a telefonra, írt-e, minden rendben van-e vele.
Én ilywnkor vagy élvezem az „én”-időt, vagy én is elmegyek a társaságommal 🙂
Én-idő= filmezek, sport, tanulás, hobbi stb..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!