Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van aki egyedül tölti néha hétvégén az estéket mert a párja bulizik?
Nagyon régen,kapcsolatunk elején is ugyanez volt,de most megint kezd visszaszokni. Hajnalba jön haza, van h 5órakkor.
Gyereket akar,meg szeret,de emiatt a dolgai miatt félek,mert nem erre vágyom. Jó lenne a romantika,tudom h ő is vágyik rá,de akkor miért nem komolyodik meg? Mikor józanm nincs semmi gond.
Elofordul, akkor en vagyok otthon a gyerekkel. Amikor en megyek az en tarsasagommal, akkor meg o vigyaz a gyerekre. De olyan is van, hogy mindketten megyunk, ha a babysitter raer es tud vigyazni a kislanyunkra.
Nalunk ez igy termeszetes, de egyensulyban van.
Es olyan is van hogy en annyira faradt vagyok, hogy kifejezetten jolesik ha nem kell elkisernem, helyette a gyerek lefektetese utan elnyulok a kanapen egy teaval vagy egy jo pohar borral, beulok a kadba, manikurozok, olvasok, magammal foglalkozom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!