Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hétvégén egyedül vagyok a lakásban itt Pesten, hogyan hozhatnám össze, hogy szexelhessek egy lánnyal?
szóba jöhet az, hogy az éjszakában szedek össze valakit, de én sajnos nem nézek ki elég jól ehhez.
és hát aki nem néz ki jól, annak heteket kell jártatnia a száját, hogy egy nő akarjon tőle valamit.
ja de értem, ha lány lennék és ugyanugy hétvégi szex lenne a kérdés, akkor meg jönnének a privát üzenetek mi?
KETTŐS MÉRCE!
istenem te gyökér :DDD
az hol kettős mérce, hogy a pasik kb bárkivel dugnának, a nők meg nem? :D
Ez nem kettős mérce, barátom!
Ha te megtehetnéd, hogy válogatsz a rád csimpaszkodó lányok közül, akkor te is válogatnál, nem? Mindezt mondom férfiként úgy, hogy rám nem nagyon csimpaszkodik senki :)
Igen, ez pontosan ilyen, ha valaki nem néz ki jól, akkor sokkal-sokkal nehezebb egyéjszakás kalandot összehozni. Ez nem kettős mérce, hanem tény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!