Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A párom azt mondta ha még...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom azt mondta ha még egyeszer rágyújtok elhagy, pedig kb.1 hónapba 3-4szer gyújtok rá es csak amikor vki nagyon megbánt, vagy nagyon egyedül érzem magam es nincs velem. Ez normális érv egy szakításra?

Figyelt kérdés
27N

#elhagyás #cigizés #ürügy a szakitasra
2018. júl. 29. 15:33
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
36%
Nem normális érv a szakításhoz. Én sem szeretem, ha mellettem dohányoznak, de ha valakit komolyan szeretek ez az apróság nem számít
2018. júl. 29. 15:38
 2/22 A kérdező kommentje:
Ráadásul keveset van othon és ha együtt vagyunk mindig fáradt, nincs kedve rám.
2018. júl. 29. 15:38
 3/22 anonim ***** válasza:
31%
Lehet, hogy nagyon félti az egészségedet. Az én párom is napokig kivan, ha hébe-hóba elszívok egy cigarettát. Azért van, mert nagyon félt.
2018. júl. 29. 15:39
 4/22 A kérdező kommentje:

Előtte tiszteletből sohasem szoktam.

Csak adtam egy puszit es ez volt a reakciója mert megérezte rajtam azt az 1szál cigit.

2018. júl. 29. 15:39
 5/22 A kérdező kommentje:
Ha nagyon féltene nem lenne mindig kedvtelen es fáradt amikor egyutt vagyunk.
2018. júl. 29. 15:40
 6/22 anonim ***** válasza:
100%
Már nem szeret.Kedvetlen ha veled van, "fáradt". Nem húzzátok sokáig.
2018. júl. 29. 15:42
 7/22 anonim ***** válasza:
100%
Igen keresett egy h*lye ürügyet a szakításhoz, nincs vér a f**zába, hogy annyit mondjon, hogy bocs,de nem szeretné folytatni, inkább rád fog mindent, hogy a te hibádból történik mindez. Jó lehet hogy zavarja a dohányzás, de kérdem én mikor összejöttetek nem zavarta, ugyan már, aki/ami elején nem szimpatikus nem fog érdekelni
2018. júl. 29. 15:55
 8/22 A kérdező kommentje:

Nem 100%ban mindig kedvetlen de hetvegen pl.amikor masnap nem kell koran kelnie kb.10kor akar lefekudni, hetkoznap pedig ott a kifogas hogy masnap koran kel.

Mar 6 éve egyutt vagyunk, eddig is ilyen volt, de mindig mondta hogy szeret de ezek utan mit higyjek?

2018. júl. 29. 16:09
 9/22 A kérdező kommentje:
Gyujtsak rá és lássuk elhagy vagy sem?
2018. júl. 29. 16:14
 10/22 anonim ***** válasza:
62%

nem értem mi a probléma

ha én egyszer azt mondom hogy ne gyújts rá mert utálom a cigit akkor ne gyújt rá!

én már az elején nem jövök veled össze a párod helyében és akkor nem lenne ez a probléma.

2018. júl. 29. 16:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!