Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom azt mondta ha még egyeszer rágyújtok elhagy, pedig kb.1 hónapba 3-4szer gyújtok rá es csak amikor vki nagyon megbánt, vagy nagyon egyedül érzem magam es nincs velem. Ez normális érv egy szakításra?
10es.
Egy kapcsolatban nem kellene bekorlátozzuk egymást.
Irtam már fennebb hogy előtte sohasem gyújtottam rá tiszteletből.
De most vmi okból egyedűl voltam othon es rágyújtottam (nagyon magam alatt voltam vmi miatt) mikor pedig megpusziltam elhagyással fenyegetett.
Erre mit tehetnék..
figyelj, mindenkinek szíve joga eldönteni kivel legyen.
ha én nem dohányzó partnert szeretnék akkor azt szeretnék.
de akkor ha ennyire nem tudtok kompromisszumot kötni miért vagytok együtt?
Gondolom a parod is tökeletes?!
Te miert nem vagod bele a képébe h dràgám örülnék ha nem lennek faradt vagy többet figyelnèl rám mert elhagylak??
ne legyel naiv!?!!!
Ne hagyd magad elnyomni
konkretan sakkban tart zsarol
gondolom ö nem cigizik nem iszik nem jar sehova
en meg mondanam kerec perec majd ha ö is probal eröt venni magàn akkor leteszed a cigit
ha nem tetszik neki v nem tesz semmit akkor nem szeret
igy kiderül szamodra ürügy a szakitasra mert nem tud masba belekötni vagy szimplan aggodik erted
döntened kell ...a párod vagy a cigi?
melyiket szereted jobban?
Gugli itt nem a cigin van a lényeg, nem erted mert nem ismered a részleteket.
Itt megértésről stb lenne szó.
Ö is ivott mar tobbszor is , kertem ne tegye de egy idő utan ujra ivott.
Én nem szeretem az alkoolt inkabb 1szal cigit szivok -es nem azert mert szeretem, hanem a stresz miatt.
Úgy látom Ti két olyan ember vagytok aki kifogásokat keres saját tetteinek megmagyarázására. Az, hogy a párod elhagyna egyetlen egy cigiért az egy kifogás. Ha egy cigi ennyire kiakasztja őt veled kapcsolatban akkor ott már más bajok is vannak.
Másrészt amit Te irsz, hogy "nem azért szívod mert szereted, hanem a stressz miatt" ez is egy kifogás. Millió ember stresszel aki nem cigizik, a stressz oldásához (ha van egyáltalán) nem muszáj feltétlenül cigizni. Ha segít a cigi akkor lehet segít egy rágó is. Vagy sport,vagy más. Ő sem akar megérteni Téged és Te sem akarsz változtatni miatta a szokásodon. Inkább mindketten mondotok egy kifogást. Vagyis így kívülálló ként
Várj.
Sportolni nem tudok jelenleg vmi komoly serules miatt.
Amugy sose cigiztem volna ha nem dolgozok olyan helyen ahol csak annak van szunet aki cigiszunetet tart, es persze nem akartam azt sem hogy kikozosítsenek. Plusz napi 16orat is dolgoztam tehat az az 5perc neha kellett..
( most nem ugyanott dolgozok - gondoltam megírom)
Tehat nem az a tipus vagyok. De néha kell vmi a feszultseg levezetesere főleg ha egyedul vagyok es nincs senki (uj helyre koltoztunk)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!