Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
25-30 évesen mekkora előny az ismerkedésben férfiként, ha saját lakása van az embernek, ahol egyedül lakik?
25 éves nő vagyok, nekem annyi előnye van, hogy nincs szobatársa, lakótársa, tehát bármikor, bármit csinálhatunk nála. De ez ugye egy egyedül élős albérletnél is megvan.
Az hogy saját vagy sem, engem semmiben konkrétan semmiben nem érint. Főleg ismerkedésnél.
Ha amúgy is pozitív rólad a kép, akkor tök jó, de ha nem, ettől nem leszel vonzóbb.
A te lakásod, másnak ez nem ad biztonságot a saját életében, legfeljebb van egy hely, ahol nyugodtan együtt lehettek és ennyi az előnye. Sok fiatalnak nincs lakása, de ez mindenkinek a saját életében probléma, egy lakással rendelkező partner nem segít ezen a problémán.
Azok a nők megkövetelik, hogy amúgy jól nézz ki, rondával nem fognak dugni. Saját tapasztalat ;).
"A lányoknak erről mi jut eszébe, ha megtudják ezt a részletet?"
Örülnék, hogy lehetünk felváltva nála és nálam, egyikünk sem húzza le a másikat.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!