Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Más fiúk is vannak évekig...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más fiúk is vannak évekig egyedül?

Figyelt kérdés

Úgy érzem csak én vagyok ilyen béna. Volt már kalandom is, de mostmár évek óta semmi.

Mások is vannak akik évekig kapcsolat és szex nélkül vannak.

Komoly kapcsolatra vagynék, de rohadt nehéz olyan csajt találni.

2022. jún. 5. 15:12
 1/9 anonim ***** válasza:
38%
Ha ronda az ember, akkor az a normális, ha nincs senkije se.
2022. jún. 5. 15:13
 2/9 anonim ***** válasza:
Persze! Én jóképű vagyok, de most pl. tavaly április óta nem voltam nővel. De olyan is volt 21-22 évesen, amikor másfél év alatt kb. 15 lánnyal voltam. Szóval nagyon változó ez. Persze nem mindig azonos intenzitással csajozok, ismerkedek, de most már jó lenne valami.
2022. jún. 5. 15:20
 3/9 anonim ***** válasza:
Lol
2022. jún. 5. 15:28
 4/9 anonim ***** válasza:
Sosem voltam nő nelkül
2022. jún. 5. 15:28
 5/9 anonim ***** válasza:
A zsebpunci és a marokmarcsa mindig megmarad neked.
2022. jún. 5. 16:34
 6/9 anonim ***** válasza:
Nincs elég lóvéd.
2022. jún. 5. 20:55
 7/9 anonim ***** válasza:

"Úgy érzem csak én vagyok ilyen béna."

Nem csak Te vagy így. Rajtad kívül vagyunk még egypáran, akik szerencsétlenek a társkeresésben.

2022. jún. 5. 21:57
 8/9 anonim ***** válasza:

"szerencsétlenek a társkeresésben"

Én csak simán ronda vagyok :).

2022. jún. 5. 21:59
 9/9 anonim ***** válasza:
VAn egy két befuccsolt kapcsolatú férfi, vagy kapcsolatban álló, akik úgy látják, te még a szerencsések közé tartozol. Volt egy kollégám, a csajával 1 helyen dolgoztak. Annak a lánynak se melle, se segge, ennek ellenére beképzelt és flegma volt a környezetével. A bizalmi szint lehet megvolt kettejük közt, de ha egy ilyen csótány így viszonyul a saját embertársaihoz, milyenné válhat a gyereknél, ha kiborul nála otthon a bili? Azóta szakítottak talán nem véletlen.
2022. jún. 6. 10:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!