Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Más fiú is van évekig egyedül?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más fiú is van évekig egyedül?

Figyelt kérdés
Gáznak érzem hogy évek óta egyedül vagyok. Mások hogy vannak ezzel?
2022. máj. 15. 15:46
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
63%
Igen
2022. máj. 15. 15:49
 2/11 anonim ***** válasza:
18%
Inkább örülj, hogy szabad vagy! ;)
2022. máj. 15. 15:50
 3/11 anonim ***** válasza:
17%
32 éve
2022. máj. 15. 15:54
 4/11 anonim ***** válasza:
78%
Sőt, lányok is.
2022. máj. 15. 15:54
 5/11 anonim ***** válasza:
31%

34 éve nincs nőm, azaz születésemtől kezdve. Vagyunk még páran így. Érdemes megnézni az alábbi ábrákat. Ráadásul egyből adja magát a kérdés, ha nagyságrendileg ugyanannyi nő van mint férfi, akkor hogy lehet, hogy mégis jóval kevesebb a szűz nő. A válasz pedig, hogy a nők egyre inkább központosítják kivel dugnak és egyre több nő csak nagyon jóképű férfiakkal hajlandó dugni.

[link]

Micsoda véletlen az a 2008-as fordulópont meg pont egybevág a social media térnyerésének kezdetével:

[link]

Nők extrém mód felszínessé váltak social media miatt, azt látják mindenki jól néz ki, pénze van és akkor nekik is ez jár...

Forrás:

[link]

[link]

2022. máj. 15. 16:01
 6/11 anonim ***** válasza:
56%
Persze
2022. máj. 15. 16:05
 7/11 anonim ***** válasza:
Rengeteg. Én is ilyen vagyok és én is nagyon ciki dolognak tartom.
2022. máj. 15. 16:07
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Én is ilyen vagyok.
2022. máj. 15. 16:23
 9/11 anonim ***** válasza:
Persze, de én nem tartom cikinek. Dolgozok közben magamon, ami szerencsére nagyon látványos. Így leköti a figyelmemet a testépítés ÉS közben sikeresen elkerülöm a tramplikat, akiknek már "oké" lennék külsőre.
2022. máj. 15. 16:24
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Mivel fejlődtem anyagi szempontból nem mondanám, hogy annyira probléma. Egy nő csak viszi a pénzt. Keres magára az oké, de közös programok egykis hami itt-ott.. Sokba kerülnek. 1 nő tudta eddig elcsavarni a tekintetem, de ez plátói volt. A nők pedig nem keresik csak úgy a társaságom. Építgetem az életem. Annyira nagy szerepük nincs és nem is volt az életemben jól meg voltam nélkülük eddig is. A dugás viszont jó volna ha lenne, mert már unom a rejszolást. Feltételezem te is, de ez a társas létforma a veszekedésekig happy utána úgyis ráunsz a fejére. Szóval ja.. örülj, hogy szabad vagy!
2022. máj. 15. 18:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!