Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sok fiú van évekig egyedül?
Figyelt kérdés
Én már rég óta barátnő nekül vagyok. Néha már azt érzem csak én vagyok ilyen béna.
Így is az első barátnőm 22 évesen volt előtte semmi.
2021. szept. 12. 10:10
1/8 anonim válasza:
nem, de az a keves annal latvanyosabban sirankozik es sajnaltatja magat.
2/8 anonim válasza:
Nem, nem sok. Valójában nagyon kevés. Csak hála az internetnek, össze tudnak gyűlni és hangosak.
Valójában a legtöbb pasi, kortól, pénztől, meg külsőtől függetlenül, elég gyorsan talál valakit. Sőt, elég gyorsan talál szeretőt is, aki tudja, hogy csak a második.
Aki hosszú évekig egyedül van, az keresse a hibát - és a megoldást! - saját magában.
3/8 anonim válasza:
Kérdés, hogy mit értesz sok alatt. Éveket írtál, 2-3 évig pedig minden ember van egyedül néha. Sokan nem tudják, hol találjanak társat vagy épp hogyan. Sokan meg nem is akarnak, mert vagy lazább kapcsolatokba mennek bele, vagy a karrierre koncentrálnak.
4/8 anonim válasza:
Persze, csak én nem szoktam siránkozni.
5/8 anonim válasza:
4 mégis a gykn vagy felnőtt párkapcsolatok kategóriát olvasni. :D
6/8 anonim válasza:
#5 És az mióta ér fel a siránkozással? Valami gond van a logikáddal.
8/8 moozygoo válasza:
huszonéves voltam amikor első kapcsolatom összejött, kb egy évig tartott
utána volt egy másik kapcsolatom, de az pár hétig vagy hónapig tartott, már nem emlékszem
most 27 vagyok, úgyhogy leátlagolva látszik mennyire nem vagyok Don Juan
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!