Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Akinek sokáig nincs párkapcsol...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akinek sokáig nincs párkapcsolata és egyedül van (évekig), az előbb-utóbb teljesen visszavonul a társasági élettől?

Figyelt kérdés

Úgy értem, hogy ciki lesz neki egyedül mutatkoznia. Pl. ha meghívják esküvőre, vagy baráti társaságba, vagy kirándulni, ahova szinte mindenki párral megy, ő meg inkább lemondja ezeket, mert kellemetlen lenne neki, hogy mindenki valakivel van, és sokszor csak koloncnak érezné magát, és nem is szeretne kínos kérdéseket (mé nincs senkid) meg szánakozó pillantásokat.

Szóval előbb-utóbb begubózik otthon, és nem jár el társaságba?

2020. aug. 15. 20:42
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
50%
Te most saját magadról írtál egyébként? Őszintén.
2020. aug. 15. 20:45
 2/17 anonim ***** válasza:
79%
Pont ezeket a lehetőségeket nem kéne kihagynia, mert lehet hogy megismer valakit
2020. aug. 15. 20:51
 3/17 A kérdező kommentje:

1. Nem az egyik barátnőm ilyen, még a legjobb barátnője esküvőjére se ment el, és ott meg is mondta konkrétan hogy azért, mert egyedül hülyén érezné magát.

1. Nem tud ismerkedni, mert pl. két pár elhívja ötödiknek egy szabadulószobába, ott is rosszul érezné magát.

2020. aug. 15. 20:55
 4/17 A kérdező kommentje:
Szóval a barátai hívják akiknek már mind van párjuk, pl. kerti sütögetés, ott nincsenek új arcok.
2020. aug. 15. 20:56
 5/17 anonim ***** válasza:

Igen.

Hány éves a nő?

2020. aug. 15. 20:58
 6/17 anonim ***** válasza:
64%
"az egyik barátnőm ilyen" Aha. Persze. A barátnőd. 😑
2020. aug. 15. 21:01
 7/17 A kérdező kommentje:

5. Nem mindegy? Egy példát hoztam fel.

Arra vagyok kíváncsi hogy másoknál is így van e akik sokáig egyedül vannak.

2020. aug. 15. 21:01
 8/17 A kérdező kommentje:

6. Te fogyatékos vagy?? Nem mindegy hogy ki? Akkor számodra legyek én, ez mit változtat a kérdésen, te idióta?

Komolyan ide tényleg ilyen vadparasztok járnak, akik nem a kérdésre koncentrálnak, hanem a kérdezőre, hogy utána őt fikázhassák? És már jön is a sok perverz privát üzenet. Szánalmas.

2020. aug. 15. 21:04
 9/17 anonim ***** válasza:
31%

"Fogyatékos", "idióta", "vadparaszt" ez a rész ami nekem szólt, mivel privátot nem küldtem.

Bár több kérdésem sincs. Köszönöm. A szegénységi bizonyítványod átvételének időpontja még nem ismert, de kérlek legyél türelemmel. Megértésedet köszönöm.

2020. aug. 15. 21:08
 10/17 anonim ***** válasza:
97%

Emberfuggo.

Inkabb aki egyedul szeret elni, azokra jellemzo...

2020. aug. 15. 21:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!