Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A buliban a párom sokat iszik. Ilyenkor olyan mintha nem is léteznék. Fontosabbak a haverok, meg a buli. Volt hogy egyedül jöttem haza, mert nem bírtam..Azt mondta ne bulizzunk együtt. Ez normális dolog? (Megadom neki a teret nem lógok a nyakán!)
Figyelt kérdés
2020. aug. 12. 21:13
1/5 anonim válasza:
Mellettem ezt egyetlen egyszer merte előadni valaki sok sok év alatt. 1x.
Pedig nem is cirkuszoltam:D és állítólag, ha a verebek jól csiviteltek másoknál ez rendkívül sűrűn fordult elő.Mindig is mondtam, hogy szerencsés vagyok:D
2/5 anonim válasza:
Ha nem szeretsz vele bulizni, akkor ne menj és kész. Ő is ezt ajánlotta, hogy ne menjetek együtt bulizni. Nem kell minden percben együtt lenni. Gondolom ha elmegy szórakozni, akkor szereti kiengedni a gőzt, a haverjaival beszélgetni, nem a nyavalygásodat hallgatni.
3/5 anonim válasza:
Én is többször jöttem már el olyan buliról ahová együtt érkeztünk, nem a részegség miatt. Egyszerűen ő elvolt az ismerőseivel én pedig csak úgy tengtem-lengtem.
5/5 anonim válasza:
Ennek csak a pia, a szórakozás, és a társaság fontos. 4 esélyes a játszma:
A, vagy idővel felkelti az érdeklődését, hogy van egy párja, akivel foglalkozni is kellene;
B, vagy becsusszan a gyerek, és akkor helyrekattan az agya;
C, vagy becsusszan a gyerek, de nem változik semmit;
D, vagy elbeszélgetsz vele, hogy ez így nem jó, ki-mit akar/nem akar, majd dobod.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!