Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Jogosan érzem magam egyedül a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogosan érzem magam egyedül a kapcsolatomban?

Figyelt kérdés

magányosnak érzem magam sokszor a kapcsolatban.

távkapcsolatban élünk, ezért heti vagy kétheti egyszer szoktunk tudni találkozni egy-egy napra.

a maradék napokon egyszer-egyszer valamikor telefonon beszélünk, bár ez egész ritka. délutánonként pedig általában néhány szót váltunk az aznapról írásban. ezek a beszélgetések rendszerint felszínes beszélgetések, ezt pedig próbálom arra fogni, hogy a távolság az oka és, hogy mégsem személyes találkozásról van szó.

nonszensz lenne elvárnom, hogy mélyebben is el tudjunk beszélgetni a találkozások közti napokon is?

ez olyan ritka és én annyira igényelném, elhanyagolva érzem magam. főleg, hogy a barátokkal, ismerősökkel úgy veszem észre, hogy több időt tölt.

amikor velük találkozik, azokon a napokon el is felejthetem, hogy szól hozzám egy köszönésnél többet.

mondani szokta persze utána, hogy sajnálja, hogy nem beszél velem többet olyankor, mert már beszéltem neki erről. de nem hiszem, hogy jól tettem, tekintve, hogy változás nem történt, és szerintem feszültséget okoz neki az, hogy úgy érzi, foglalkoznia kell velem, nekem pedig az, hogy hiányzik a párommal töltött idő és az, hogy én okozom neki a feszültséget azzal. hogy én több időt töltenék vele.

egyszerűen csak idegesít, hogy úgy érzem magam, mintha egy teher lennék, akivel kötelezően foglalkozni kell.

és ne tessék félreérteni, nem zavarnának a barátai, sőt még a programjaik sem, ha úgy érezném, hogy az én társaságomra is vágyik és tényleg fontos vagyok neki, nem csak a bulizás és a játékok és nem csak akkor keresne, amikor tényleg nincs senki akivel tudna beszélni.

emellett pedig én nem akarok ráakaszkodni, nem is akaszkodok,

inkább hallgatásba burkolózom és nem zargatom.

a találkozások rendben szoktak lenni, bár én hiányolom a lelki közelséget gyakran olyankor is, de hiszem, hogy ez javítható és semelyik pár sem nyitott könyvként kezdi.

és vannak néha jó beszélgetéseink, nagyon jók is, de egy ilyen hétvége, hosszúhétvége után elhidegülve érzem magam tőle, és ez mindig megingat a kapcsolat egészségét illetően, egyből kezdem felsorakoztatni magam előtt a pro kontra érveket.

és most emiatt vagyok itt és mesélem ki magamból a gondolataim.

és nem tudom, hogy nem-e én vagyok-e a túldrámázós, túlagyalós, aki a bolhából csinál mindig elefántot.

nem tudom melyikünk az áldozat, ő-e vagy én.

én 18 éves lány, ő 23, 5 hónapja, hogy párkapcsolatban levőnek vagyunk tekinthetőnek.

szeretem őt, de nem találok megoldást a problémámra.

2020. febr. 2. 16:59
 1/9 anonim ***** válasza:
80%

Távkapcsolat, az NEM kapcsolat!

Ráadásul 23 éves kölyök a kanid.

FÉRFI partnert keress a közeledben.

2020. febr. 2. 17:02
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Csak félig olvastam el. Tehát szerető vagy.
2020. febr. 2. 17:06
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Mégis mit szeretsz benne? Téged csak használnak. Arra éppen jó vagy neki, többre nem. Szedd össze magad, és add ki az útját. Ne maradj ebben a valamiben benne, csak hogy elmondhasd, hogy van valakid. Ez nem kapcsolat.
2020. febr. 2. 17:33
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Önmagában az, hogy neten keveset beszéltek, szerintem nem gáz, nem mindenki lóg állandóan ott. Meg a felszínes beszélgetések sem gázosak, elvégre milyrn mélyebb témákat kellene neten megbeszelni?

Viszont hetente, két hetente egy nap az nagyon kevés, még tavkapcsolatban is. Milyen messze laktok egymástól, hogy nem tudjátok gyakrabban megoldani? Vagy miért nem alszotok egymásnál? És mik a jövőbeni tervek? Egy tavkapcsolat csak ideiglenes megoldásnak jó, muszáj valamerre haladni...

Mi is messzebb lakunk egymástól a párommal (2 óra autóút), de ha heti egyszer találkozunk, akkor legalább 3 napot együtt töltünk... Közte neten mi sem visszük túlzásba, mert párom nem az az írogatok fajta, de engem nem zavar. Naponta-kétnaponta meg egy telefon, hogy kivel mizu és ennyi.

2020. febr. 2. 17:39
 5/9 A kérdező kommentje:

a nemi életünk még kezdetleges, lépegetünk előre, de kezdetleges.

ennek oka, hogy nincs egy konstans és állandó otthonérzetem vele az elhangzottak miatt és nem vagyok olyan kitárulkozó testileg lelkileg ugyanúgy.

szóval nem a szex az összetartó erő

2020. febr. 2. 17:42
 6/9 A kérdező kommentje:

én a szüleimnél élek, de tervezzük az együttalvást a hónapon belül, ez egy éjszaka lehetne, két napot tehát.

a diplomája megszerzése után pedig ő is pestre költözne, ez egy évet jelent, másfelet esetleg.

a kellemes őszi jóidőben könnyebben ment a találkozás, heti egyszer is összehoztuk, így télen a nehezebbek a körülmények.

2020. febr. 2. 17:51
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Igen, jogosan érzed így szerintem! Ennek a heti egyszer összefutunk dolognak nem igazán szokott jó vége lenni. Nálam legalábbis normális kapcsolat nem alakult még ki belőle.
2020. febr. 2. 18:13
 8/9 anonim ***** válasza:
Itt az a baj, hogy neki elég a heti 1x tali, szóval ez nem kapcsolat.
2020. febr. 2. 21:10
 9/9 anonim ***** válasza:
Szerintem is az a baj hogy neki ugy tünik ez teljesen jo igy
2020. febr. 4. 21:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!