Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Akinek sokáig nincs párkapcsol...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akinek sokáig nincs párkapcsolata és egyedül van (évekig), az előbb-utóbb teljesen visszavonul a társasági élettől?

Figyelt kérdés

Úgy értem, hogy ciki lesz neki egyedül mutatkoznia. Pl. ha meghívják esküvőre, vagy baráti társaságba, vagy kirándulni, ahova szinte mindenki párral megy, ő meg inkább lemondja ezeket, mert kellemetlen lenne neki, hogy mindenki valakivel van, és sokszor csak koloncnak érezné magát, és nem is szeretne kínos kérdéseket (mé nincs senkid) meg szánakozó pillantásokat.

Szóval előbb-utóbb begubózik otthon, és nem jár el társaságba?

2020. aug. 15. 20:42
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
42%
..., és már tudjuk is, miért nincs párkapcsolata.
2020. aug. 15. 21:17
 12/17 Stark2000 ***** válasza:
81%
Ugyan nem volt komoly kapcsolatom 4 éve, ettől függetlenül a társasági élet számomra fontos, és rendszeresen veszek részt eseményeken. Tőlem szokták kérdezni, de én teljesen őszintén meg szoktam mondani, hogy nem érdekel még, nincs kedvem elkötelezni magamat, jól érzem magamat egyedül. Szerintem túl van dramatizálva az, hogy kinek van kapcsolata, kinek nincs. Nem mindenki igényli, rengeteg más dolog is van az életben.
2020. aug. 15. 21:21
 13/17 anonim ***** válasza:
23%
Jellemző.
2020. aug. 15. 21:50
 14/17 anonim ***** válasza:
0%
Még ott az opció, hogy elköltözik egy másik, normálisabb országba, ahol ez az egész nem számít cikinek. És ezt most nem a "barátnődről" (khm) írtam, hanem csak úgy általában, kérdező.
2020. aug. 15. 21:55
 15/17 anonim ***** válasza:

Vagy 5 éve nincs kapcsolatom. Még is képes vagyok elmenni a barátaimmal programokra, akiknek már mind van párjuk, és hozzák is őket. Tehát, ez engem nem tart vissza, meglehet, hogy épp az ilyen programokon futok össze valakivel, akivel komolyabbra is fordulhat aki a dolgok. Nem lehet tudni.

Ez amúgy egyéntől függ, de lehet, hogy a barátnőd lelkileg nincs rendben és ez miatt zárkózik el.

2020. aug. 16. 00:23
 16/17 anonim ***** válasza:
34%

Nekem még sosem volt kapcsolatom és tényleg nem járok társaságba, viszont nincs ok-okozati összefüggés a kettő között. Mivel soha életemben nem voltam képes mély ismeretségeket kialakítani, így barátaim sem voltak soha (legfeljebb haverok, ismerősök) és nyilván párom sem. Mivel nincsenek sem barátaim, sem párom, ezért nem nagyon van kivel közös programokra járni.

Ha nagyritkán meghívnak a régi ismerőseim valami összejövetelre, akkor is igyekszem kerülni azokat a programokat, ahol mindenki + mindenki barátja + én vagyunk meghívva, szimplán csak azért, mert én felesleges vagyok egy ilyen társaságban, dupla/tripla/stb randi szerű programokon. Baromi kínos ott ülni egyedül, mikor mindenki a barátjával ölelkezik vagy percenként ad neki egy puszit beszélgetés közben. Ha csak egyvalaki van még meghívva, akinek vagy nincs párja, vagy a pasija/nője nem tud jönni, akkor már szívesen megyek.

2020. aug. 16. 07:13
 17/17 anonim ***** válasza:
Én eleve nem járok ilyenekre, mindennél jobban utálom a társasági eseményeket. De +1 érv ellenük, hogy csak én lennék ott, aki évek óta egyedülálló, aztán vagy ezzel foglalkoznának, vagy csak "gyertyatartó" lennék, fölösleges kolonc.
2020. aug. 16. 07:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!