Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyedül semmi nem megy, nem vagyok motivált, állandóan frusztrált, de párkapcsolatban viszont erős vagyok, minden rendben megy. Miért van? Mi ennek a neve? Rossz hatással van ez az életemre.
Figyelt kérdés
2020. márc. 28. 16:15
1/10 anonim válasza:
Én is ilyen voltam. Semmi nem érdekelt. Majd hitt bennem egy lány és onnantól volt értelme mindennek. Olyan erő, motiváltság szabadult fel bennem, még a környezetem is csodálkozott, mi történt velem.
2/10 anonim válasza:
Egy pozitìv ember pozitìv hatàssal bìr a negatìvra.
Velem is ezvolt.
Nem hittem magamban, èrtelmèt nem làttam az èletnek ès annak sem amit èpp csinàlok.
Teltek az èvek, ùsztam az àrral" szemben", aztàn jött Ő , egy random ismerkedős oldalròl.
Amilyen negativ voltam mèg ebben sem hittem, de vègül sikerült , ès kaptam egy olyan embert aki hisz bennem.
3/10 anonim válasza:
Értéktelennek látod magad, egyedül senkinek. Ha valaki szeret, akkor elhiszed, hogy vagy valaki.
Ez szomorú.
6/10 anonim válasza:
Teljesen természetes. Az ember társas lény. Akkor vagy kiegyensúlyozott, amikor biztos háttered van.
8/10 anonim válasza:
köszönjük a leszavazást, szánalmas vagy
9/10 anonim válasza:
Én pont a fordítottja vagyok. Erős, határozott, céltudatos ember voltam, aztán lett barátnőm, aki módszeresen lerombolta az önbizalmam. Depressziós, gyenge emberré váltam, akit semmi sem motivál.
10/10 anonim válasza:
Nem értem, mi van rossz hatással az életedet?
A párkapcsolat minden működő esetben lendít emberen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!