Hova kérjek beutalot ha 1,5 éves fiam állandóan elesik? Szemészeten már voltunk, ott minden rendben.
Figyelt kérdés
Fül orr gége, vagy neurológus? Hol a feje, hol az orra, hol a száját harapja szét, vagy ez normális ebben a korban? A lányom nem esett szinte soha..2019. szept. 20. 11:12
2/8 anonim válasza:
Ha más tünet nincs, én sehova nem vinném. Most tanul járni, természetes, hogy esik-kel.
3/8 A kérdező kommentje:
Más tünete nincs...
2019. szept. 20. 12:37
4/8 anonim válasza:
Tsmt terápia? Nem lehet, hogy az egyensúlyát kéne fejleszteni?
5/8 anonim válasza:
Mióta jár? Magától állt fel? Nem járattátok kézen fogva?
6/8 anonim válasza:
Neurológia. Gyerekorvos beutal. Lehet, hogy az egyensúlyközponttal van valami, vagy szédül.
7/8 anonim válasza:
Az egyensúlyközpont a fülben van. Szóval ennek megfelelően.
Amúgy szerintem teljesen normális egy másfél évestől. Lehet a lányod megfontoltabb volt, azért esett kebesebbet.
8/8 anonim válasza:
Jó lenne tudni, hogy mit jelent az, hogy sokat esik. Ebben a korban szerintem általános h könnyebben megbotlanak, vagy futás közben elesnek. Az én gyerekeim is két éves koruk körül elég sokat estek, főleg az udvaron, de eszembe nem jutott orvoshoz vinni őket mert annyira nem éreztem súlyosnak a helyzetet. Ez kb 3 éves kor után javulni szokott.
Persze nyilván van az a mérték ami már nem tekinthető normálisnak és kivizsgálás szükséges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!