Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Más fiú is van évekig egyedül?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más fiú is van évekig egyedül? Ti hogyan viselitek?

Figyelt kérdés

Normális dolog az ha én évek óta egyedül vagyok és 25 éves vagyok? Lassan már családot kéne alapítani, de normális kapcsolat sem jön össze.

Ti elvagytok egyedül hosszú ideig is barátnő nélkül?

2022. márc. 13. 19:25
 1/6 anonim ***** válasza:
55%
Dehogy kell családot alapítani :D Ezt kitől hallottad? Azért, mert azt sugallja a környezeted, hogy ezt kell?... Francot kell. Én szerettem szingli lenni, igaz nekem mindig volt szexpartnerem több is egyszerre, ezért sem akartam soha tartós kapcsolatot 38 éves korommig. Előtte, még fiatalon volt hosszabb kapcsolatom, de beláttam, hogy jobb a változatosság stb. , ha megteheted te is lépj erre az útra, amit én műveltem, azt majd a család meg az állandó kapcsolat ráér, amikor úgy érzed, nekem ez 38 éves koromban jött el igaz azóta is együtt vagyunk már 5 éve.
2022. márc. 13. 19:30
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Miért kéne családot alapítani? Te vágysz rá, vagy csak úgy érzed, hogy a környezeted ezt várja tőled?

Nem vagy elkésve semmivel.

2022. márc. 13. 19:40
 3/6 anonim ***** válasza:
tűrhetően de már megmozgatnám magam a szex jó edzés szálkásításra .
2022. márc. 13. 21:40
 4/6 anonim ***** válasza:

Redpill.

Számomra nehéz megfelelőt találni. Már nem tudom lejjebb tólni az elvárásaimat, de így sincs senki se.

2022. márc. 13. 23:37
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Még meg vagyok és leszek is néha hiányzik de amúgy meg vagyok sose volt barátnőm és szűz vagyok és ez szerintem így marad egy részt nem vagyok helyes más részt nincs jó kommunikációm társkeresőn próbálkozom eddig kudarc.

25/F

2022. márc. 14. 10:15
 6/6 moozygoo ***** válasza:

Nem sokszor voltam kapcsolatban, azok se tartottak sokáig.

Most épp szarul bírom, olyan szinten magányos vagyok, lehet kezdek megint depressziós lenni.

27F

2022. márc. 15. 14:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!