Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyedülálló lányok! Mióta vagytok egyedül és hogy viselitek? Kort is írjatok!
december ota:) ...es jol viselem, nem erzem ugy, hogy kibirhatatlan lenne
24N
Én többnyire egyedül vagyok.
A párkapcsolat nemek nem szükséglet, hanem igény, tehát nem vagyok félember, konkrét vonzalom nélkül nem vágyom "csak úgy" kedvesre. Konkrét szerelmeim vannak, akik elhagytak, és mind hiányzik. Más ember meg nem érdekel. Szóval: nem az egyedüllét az apropója nekem egy kapcsolatnak, hanem egy konkrét szerelem.:)
2éve. Az utolsó pasim jól taccsra vágott... önbizalmam előtte sem volt sok, utána meg még jobban megcsappant és hiába akartak sokan megismerni, én mindenkit visszautasítottam mondván, hogy úgy sem kellek majd senkinek, ha jobban megismernek.
Most már viszont nagyon hiányzik valaki, úgyhogy egy sráccal el is kezdtem ismerkedni. Remélem kijövök a gödörből. :)
22/L
Nem volt még komoly kapcsolatom. Néha jobban, néha kicsit rosszabbul viselem. De igyekszem értelmes dolgokkal lefoglalni magam, közben nyitott szemmel járni a világban hátha jön a nagy Ő. De nem görcsölök rá, igazából van pár dolog, amivel kitöltöm az összes időmet és így nem kínoz a magány. De ez nem azt jelenti, hogy nem tudnék helyet csinálni egy férfinak, ha úgy érezném, hogy szükségem van rá és nem tudnék meglenni nélküle. Viszont amíg nem érzem ezt valakinél, addig nem akarok csak azért beleugrani valamibe, hogy ne legyek egyedül. Így is elvagyok, hazudnék, ha azt mondanám boldog vagyok, így nem teszem, de boldogtalan sem vagyok, mert vannak olyan dolgok amik boldoggá tesznek, csak hiányzik egy társ az életemből.
20/L
Úgy vagyok vele mint az előttem lévő. :D Nem volt még senkim, szeretnék, de elvagyok így is. Szerintem a magány a felkészülés időszaka a szerelemre, olyan életet éljünk aminek szívesen lenne része más és azt fejlesszük a személyiségünkön ami csiszolásra szorul.
21/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!