Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egyedülálló lányok! Mióta...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyedülálló lányok! Mióta vagytok egyedül és hogy viselitek? Kort is írjatok!

Figyelt kérdés

2012. máj. 12. 21:43
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Lányok! Hol laktok? :)
2012. máj. 12. 22:31
 12/19 anonim ***** válasza:

úgy látszik a lányok is szívnak az egyedülléttel, egy idő után magányba csap át, csak hogy ezt meg kell akadályozni!

f18

2012. máj. 12. 23:19
 13/19 anonim ***** válasza:
Én v.ok a 2-es, és a 8-as nagyon ugyanaz, amit én gondolok, érzek.
2012. máj. 13. 00:20
 14/19 anonim ***** válasza:

még nem volt barátom

nekem az lenne a fura ha valaki lenne mellettem mert eddig mindig egyedül voltam barátok barátnők nélkül.

18\L

2012. máj. 13. 01:11
 15/19 anonim ***** válasza:

Még nekem sem volt párkapcsolatom,néha rossz az egyedüllét,de megvannak az előnyei is :D Addig itt van nekem a család meg a barátok,nem fogok ráakaszkodni valakire csak azért,hogy körbemutogassam "nekem is van barátom"..

19/l

2012. máj. 14. 15:44
 16/19 anonim ***** válasza:
csajok,tényleg nem érzitek szükségét? vagy csak anyira hozzászoktatok?és olvastam,van aki 11 éve???én kb fél éve vagyok egyedül(pasi),de már szörnyen hiányzik egy nő az életemből.igaz egy szóhasználat szerint csúnya vagyok ,mint az ördög,de nekem is akad néha.Nem hinném,hogy valaki anyira csúnya legyen,hogy évekig nem akad neki.Valami más bajotok lehet ,vagy túl válogatósak vagytok,vagy nemtom...
2012. máj. 14. 15:46
 17/19 anonim ***** válasza:
15. válaszoló vagyok.Persze h. érezzük a szükségét,de nehéz olyan fiút találni,aki érdemes egy komolyabb párkapcsolatra...sajna.
2012. máj. 14. 15:50
 18/19 anonim ***** válasza:

utolsó pasi vagyok megint:

szerintem legtöbben a külső miatt utasítjátok el a pasikat,akik alkalmasak lennének rá,hogy több legyenek,mint kudarc.pl ahogy írtam,én se nézek ki jól,mégis 4 évig jártam (egy idő után eljegyeztem)ugyanazzal a csajjal,aki hát,szépen fogalmazva nem érdemelte meg.

2012. máj. 14. 15:55
 19/19 anonim ***** válasza:

na látod :) én pont ezt akarom elkerülni csak a lány szemszögből. nem akaszkodok össze mindenfélével.. lehet hogy ez a baj de inkább nem fogok 600x a padlóra kerülni csak hogy legyen végre valakim.

meg persze azért van egy határ ami alatt nem vagyok hajlandó szóba állni senkivel. de ez nem azt jelenti hogy nem foglalkozom senkivel, de igen, csak ők meg más szempontból nem illenek hozzám. csak ezen emberek nagyrésze mindig lekoptat hogy "szerintem te nem akarsz engem, te másmilyent akarsz stb" holott pont ők azok akik mást akarnak, én meg mehetek a levesbe.

ezért nulla az önbizalmam , magas a léc, ez van.

2012. máj. 14. 17:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!