Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Akik 27 évesen vagy idősebben egyedül maradtak, hogyan viselitek a magányt?
ez most egy olyan dolog, hogy akik mondjuk 27 évesen mentek szét a párjukkal, pár hónapja, azok vajon találnak még valakit??
noss lehet találni igen, lehet h ezek a lányok hamarosan találnak valakit de lehet h csak 1-2 év múlva...
Nekem 27 éves koromban lett vége egy 7 éves kapcsolatomnak. Olyan szempontból rossz volt, hogy a 7 év alatt mindenhol voltunk együtt, mindenfélét csináltunk együtt, tehát minden rá emlékeztetett. És igen, az is eszembe jutott, hogy bizony nem vagyok már húszéves, és a legszebb éveimet rá pazaroltam.
Ennek ellenére nagyon élveztem a szingliséget, de tényleg. Ennyi idő után tök szokatlan volt úgy nézni férfiakra, mint potenciális áldozatokra :) Élmény volt, hogy nem kell lelkiismeret-furdalást éreznem, ha mondjuk rámosolygok valakire, ne adj' Isten, még táncolhatok is azzal, aki szimpatikus. Számomra tényleg remek volt az a 3 hónap... :) Mert aztán belépett az életembe Valaki Más, és egyelőre totális happy end van :))
én ugyan nem vagyok lány :)
de nekem is lassan 3 hónapja lett vége a kapcsolatomnak...de nem tartom magam idősnek!
vicces is lenne ha 27 évesen idős lennék :)
De talán más ha egy nő 27 és más ha egy pasi 27....
ma 16:47!
nem inkább az, hogy félsz??
hogy félsz attól h sokáig egyedül maradsz majd? félsz h vajon mikor találsz majd valakit?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!