Hogyan viselitek el, ha egyedül maradtok a babával, mert a férjetek hetekre távol van tőletek?
Nem élhetsz a négy fal között.Gondolom mégy bevásárolni,sétálni a babáddal. Légy nyitott az emberek felé. Állj szóba a szomszédaiddal,ismerd meg őket,a játszótéren a többi kismamával,az üzletben az eladóval,vagy a vásárlókkal. Eleinte lehet,hogy ez csak felületes beszélgetés lesz, de később kialakulhat egy jó baráti kapcsolat is. Erre szükséged is lehet, ha a baba miatt segítségre szorulsz esetleg.
Nem olyan nehéz ez,főleg ha vidéken élsz. Ott sokkal barátságosabbak,együttérzők az emberek.
Szerintem nem lesz gond! Az én párom is sokszor éjjel 11-ig dolgozik, szóval olyan mintha ketten lennénk a babámmal. Jól elvagyunk nagyon kettesben. Nekem sincs itt ismerősöm. Sétálni is egyedül szoktunk. Ha már a gyógyszertárból kell valami, kész program! Legfeljebb sétálj délelőtt és ebédután is, gyorsan eltelik a nap, a pároddal meg telefonon tartjátok a kapcsolatot, naponta akár többször is. A sétánál mi is csak bolyongunk össze-vissza, körbe-körbe. Nekem itt vannak a barátnőim, akikkel szoktam beszélgetni. :)
Mennyi idős a babád?
Én külön élek a babám apjától, de nagyon hiányzik, hogy itt legyen velünk. Ezért sokat sétálunk, mindenhová magammal hurcolom a babót. Itthonról dolgozom, így ezzel is jócskán lefoglalom magam. Mikor meg átjön (kb hetente 2x), az nagyon jó!
Hol laksz?
Nagyon köszi a sok biztatást. 11 hónapos a kisfiam. Sajnos itt ahol élünk még játszótér sincs a közelben ahová eltudnék menni. szomszédok kilőve, mert mindenki idős, vagy épp dolgozik.
Oké, biztos hogy ki fogom bírni, és próbálok én is mindig a jóra és előre gondolkodni, de aki ilyen helyzetben van, az megért.
Köszi anyukák!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!