Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Elveszetegett idő az amikor...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elveszetegett idő az amikor az ember egyedül van?

Figyelt kérdés

Sok embertől hallom ez.

Szerintem ez hülyeség mert kapcsolat nélkül is jól kell éreznie magát az embernek. Bár igaz jó dolog ha van kit szeretni.

2022. aug. 8. 11:31
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Éppen ellekezőleg. Én azt az időt látom elvesztegetettnek, amit egy nem megfelelő kapcsolatban töltöttem. (Megjegyzem, nem minden kapcsolat rossz, ami véget ér.)

Az egyedüllét meg csak annak kellemetlen, aki rossz társaság önmaga számára. :)

2022. aug. 8. 11:39
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Miért nem az? Legalább nincs tányérröpködés, civakodás, nincs pulyakerülés, azt tesz/nem tesz-, és akkor az ember, amikor csak akar, tehát inkább előny az ilyen állapot.
2022. aug. 8. 11:57
 3/6 anonim ***** válasza:
50%
4 évig törődtem valakivel szántam rá időt ő volt az első lemondtam sok mindenről miatta ő meg is hálálta rendesen úgy megcsalt mit a húzat és még a házat is meg kapta, azóta én nőben soha nem bízok meg egy ösztönlény az összes kidobott idővolt most már úgy érzem
2022. aug. 8. 12:37
 4/6 anonim ***** válasza:

3

Úgy látom, nemcsak a nőkben, de a helyes központozásban sem hiszel. :)))

2022. aug. 8. 12:39
 5/6 anonim ***** válasza:

Neem :)

Én úgy érzem, nekem kellett a hosszú szingliség, sokat fejlődtem ezalatt az idő alatt.

Azonban az is igaz, hogy 27 vagyok és már szívesen tartanék előrébb, de csak 9, lassan 10 hónapja vagyunk együtt a párommal, úgyhogy esküvő, gyerekek később lesznek, mint azt korábban terveztem. De még így sem vagyok elkésve :)

2022. aug. 8. 14:44
 6/6 anonim ***** válasza:

Egészen 21 éves koromig voltam szingli és én választottam ezt a státuszt.:D Sokszor hívtak el randira, de mindig úgy éreztem hogy a másik illetve a saját időmet húznám, ezért mindig elutasítottam az ilyen alkalmakat. Szerintem ha egyedül vagy, akkor csak magadra és a kis életedre tudsz koncentrálni és sokat tudsz ez idő alatt fejlőni is a személyiségedben. Ezt az időt arra kell kihasználni, hogy a legtöbbet kihozd magadból. Ha ez sikerül, akkor meg egyre több embernek fog feltűnni, hogy magabiztos és boldog vagy és tapasztalataim szerint egyre többen fognak kezdeményezni.:D

Ergo, szingli lét alatt a legtöbbet tudod magadból kihozni és amikor ezt eléred akkor pedig csomó lehetőséged lesz, amikor váltani szeretnél életmódot. Szerintem ennél egészségesebben nem is lehet egy kapcsolatot elkezdeni, amikor a másik fél lelkileg egyben van és egészséges belülről is.:) Szóval egyáltalán nem elvesztegetett idő, sőt:D

2022. aug. 8. 18:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!