Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok, számotokra mi dönti...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, számotokra mi dönti el, hogy valaki jóképű pasi-e vagy sem?

Figyelt kérdés

Illetve a jóképű az lehet inkább feminin jegyeket hordoz, míg a férfias, az nem feltétlen a szépfiú kategória?

Például Stallone vs Zac Efron. Stallone férfias, de alapvetően csúnya pali, Efron meg nem annyira férfias, viszont helyesebb. Vagy nem?

#jóképű #férfias #nőkelszalltigényűekevagynem
2022. júl. 20. 12:31
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Inkabb Stallone mint Zac Efron :D persze a fiatal Stallone.

Nekem a karakteres, férfias arcú és testű pasik jönnek be, nem a szép, lányos arcúak.

2022. júl. 20. 12:33
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is a karakteres, férfias típus jön be, és nem kell jóképűnek lennie. De amúgy meg a kisugárzás a legfontosabb számomra. Volt már olyan pasi, aki külsőre nagyon pöpec volt, de olyan tutyimutyi módon viselkedett, hogy elment tőle a kedvem.
2022. júl. 20. 12:46
 3/9 anonim ***** válasza:
87%
Nekem pont nem tetszenek a maszkulin férfiak. Inkább a cicafiúk.
2022. júl. 20. 12:59
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Nem dönti el semmi. Egyszerűen tetszik, vagy nem.

Mint egy kaja. Nem döntöm el, hogy ez most ízlik, hanem megkóstolom, és tetszik az ízlelőbimbóimnak.

2022. júl. 20. 13:01
 5/9 A kérdező kommentje:
És létezik olyan, hogy valaki a kettő között van?
2022. júl. 20. 13:02
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Nekem mindig az adott embernél dől el, hogy tetszik, vagy nem. Mindkét típusból van aki tetszik, van aki nem, sőt, olyan is van, hogy tetszik, de nem tudnék elképzelni egy kapcsolatot vele. Nincs konkrétan esetem, igaz minden férfi az életemben eddig elég hasonló volt, de nem szándékosan.
2022. júl. 20. 13:32
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Hány éves vagy 12? :)

Tetszik vagy nem tetszik ennyi a lényeg.

Számomra a sztárok közül jóképű pasi az: Josh Duhamel, Timothy Olyphant, Karl Urban

2022. júl. 20. 13:56
 8/9 A kérdező kommentje:
7-es biztos jóképűek, mert amúgy ilyen nevekkel elég nevetségesek :D
2022. júl. 20. 14:08
 9/9 anonim ***** válasza:

Kisugárzás. De szerintem mindenkinek más tetszik. Pl nekem általában azok a pasik jönnek be, akik a barátnőimnek nem.

És elő szokott fordulni olyan is, hogy tetszik egy pasi, de mikor elkezdünk beszélgetni, megváltozik a véleményem, és már nem tetszik többé... És olyan is szokott lenni (elég gyakran), hogy nem tetszik a pasi (nem undorodom,csak nem fog meg), aztán beszélgetünk, és megtetszik nagyon. Nekem volt már, hogy elég volt 2 szót hozzámszólnia egy férfinak aki addig nem tetszett, és onnantól odáig voltam érte. Szóval nálam nagyon nem a kinézet számít, hanem egy az egyben a pasi. Nem mindegy a hangja, a hanglejtése, a személyisége.

29/N

2022. júl. 21. 18:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!