Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, számotokra mi dönti el, hogy valaki jóképű pasi-e vagy sem?
Illetve a jóképű az lehet inkább feminin jegyeket hordoz, míg a férfias, az nem feltétlen a szépfiú kategória?
Például Stallone vs Zac Efron. Stallone férfias, de alapvetően csúnya pali, Efron meg nem annyira férfias, viszont helyesebb. Vagy nem?
Inkabb Stallone mint Zac Efron :D persze a fiatal Stallone.
Nekem a karakteres, férfias arcú és testű pasik jönnek be, nem a szép, lányos arcúak.
Nem dönti el semmi. Egyszerűen tetszik, vagy nem.
Mint egy kaja. Nem döntöm el, hogy ez most ízlik, hanem megkóstolom, és tetszik az ízlelőbimbóimnak.
Hány éves vagy 12? :)
Tetszik vagy nem tetszik ennyi a lényeg.
Számomra a sztárok közül jóképű pasi az: Josh Duhamel, Timothy Olyphant, Karl Urban
Kisugárzás. De szerintem mindenkinek más tetszik. Pl nekem általában azok a pasik jönnek be, akik a barátnőimnek nem.
És elő szokott fordulni olyan is, hogy tetszik egy pasi, de mikor elkezdünk beszélgetni, megváltozik a véleményem, és már nem tetszik többé... És olyan is szokott lenni (elég gyakran), hogy nem tetszik a pasi (nem undorodom,csak nem fog meg), aztán beszélgetünk, és megtetszik nagyon. Nekem volt már, hogy elég volt 2 szót hozzámszólnia egy férfinak aki addig nem tetszett, és onnantól odáig voltam érte. Szóval nálam nagyon nem a kinézet számít, hanem egy az egyben a pasi. Nem mindegy a hangja, a hanglejtése, a személyisége.
29/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!