Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért bűn az ha nem túl jóképű pasiként szép barátnőt szeretnék mert ők tetszenek igazán?
Figyelt kérdés
Nem vagyok szépfiú, sőt max. átlagos kinézetű férfi, vagy alatta. De egyszerűen a szép nők vonzanak csak.
F/31
2022. júl. 20. 12:04
1/18 anonim válasza:
Nem bűn, csak több szinttel feletted lévő csaj nem fog veled szóba állni. Te tudod...
2/18 anonim válasza:
Nem bűn, csak nem lesz. Mondjuk neked ronda se, szóval legalább azt ne korlátozzuk, hogy milyenről álmodozol😂
3/18 anonim válasza:
Nincs ezzel semmi baj, amíg fel tudod dolgozni, hogy nem lesz. Tök szeretnék annyi pénzt, hogy otthon vakarászhassam a nunust, vagy nyithassak egy olyan menhelyet, ami tényleg működik és az állatokért van. De, nem fog megvalósulni.
4/18 A kérdező kommentje:
3: de miért ne lehetne? lehet van olyan szép lány akinek pont én jövök be nem? szép nőt akarok!!!!
2022. júl. 20. 12:09
5/18 anonim válasza:
Akkor hajrá, keress és udvarolj! Nem tilos.
7/18 anonim válasza:
Persze, lehet, hogy van, csak a tapasztalat nem ezt mutatja. Akkor nem nyerekegnél itt minden héten. Nekem is lehet ötösöm a lottón, attól, mert eddig még nem volt. Végülis a remény hal meg utoljára.🤷🏼♀️
8/18 anonim válasza:
4,lehet,csak nem valószínű. Ezt azért csak belátod te is. Ha ezt el tudod fogadni akkor hajrá. Próbálkozz és dolgozd fel, hogy nem lesz a válasz.
9/18 anonim válasza:
Nem bűn, csak nehezen megvalósítható
10/18 A kérdező kommentje:
Volt már rá példa hogy kifejezetten szép nőnek tetszettem igen, le is feküdtünk.
2022. júl. 20. 12:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!