Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha nem vagy jóképű akkor...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha nem vagy jóképű akkor természetes az, hogy pénzt adsz, ajándékokat veszel a nőnek?

Figyelt kérdés
2022. ápr. 17. 08:12
 1/7 anonim ***** válasza:
82%
Nektek nem fáj ez a sok nyomorult kérdés, amit itt naponta feltesztek?
2022. ápr. 17. 08:17
 2/7 anonim ***** válasza:
26%
Akkor is, ha jóképű vagy. Sok-sok meglepivel kedveskedj az barátnődnek, de mindig olyat vegyél neki, aminek örül.
2022. ápr. 17. 08:34
 3/7 anonim ***** válasza:
71%
Az én párom jóképü! (Nekem mindenképp) és természetes számomra, hogy kapok ajándékokat
2022. ápr. 17. 08:47
 4/7 anonim ***** válasza:
82%
Biztos döbbenetes lesz a válaszom. Jóképű vagyok, azért veszek ajándékokat a barátnőmnek, mert szeretem, és örömet akarok szerezni neki. Mivel ő nem egy prostituált, ezért soha nem adok neki pénzt.
2022. ápr. 17. 09:46
 5/7 anonim ***** válasza:
Nem, a nők is dolgoznak, nem szorulnak arra, hogy a pasi pénzelje, vagy ajándékozza őket. Nálunk pl úgy működik, hogy ha valamelyikünk venni akar valamit, akkor vagy alkalomra, vagy megnézzük, mikor fér bele a köktségvetésbe.
2022. ápr. 17. 09:57
 6/7 anonim ***** válasza:
Én szeretek ajándékot kapni a páromtól! Nem feltetlen az alkalmakra, hanem csak úgy, amikor meglep. Nagyon jól tud esni
2022. ápr. 17. 09:58
 7/7 anonim ***** válasza:
Ha nem vagy jóképű, akkor nincs nőd, tehát a kérdés maga értelmetlen.
2022. ápr. 17. 20:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!