Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Természetes, hogy a "Barátnő" akivel többször randiztam, cserben hagy az érzelmeimmel?
Figyelt kérdés
Van egy lány (tőlem picit idősebb) akivel 2 hónapja alakulgatott valami, 7 alkalommal randiztunk. Pár napja közólte, hogy talált mást. (Kiderült, 45 éves faszi) Csak nekem elkezdtek komolyabban beindulni az érzelmeim, és most cserben hagy. Szörnyen érzem magam. 27F, lány 29.2021. jún. 11. 14:34
1/41 A kérdező kommentje:
Tudta, hogy érzelmeim vannak iránta.
2021. jún. 11. 14:35
2/41 anonim válasza:
Nem hagyott cserben. Mást választott. Ez a történet ennyi.
4/41 anonim válasza:
Természetesnek nem mondanám, de előfordul. Fogd fel úgy, hogy jobb most, mintha kapcsolatban alakult volna így.
5/41 A kérdező kommentje:
Szívemet lelkemet kiöntöttem, talán az elején nem is alakult rosszul, aztán mégis lesz egy ráncosodó képő melós faszija. :,(((
2021. jún. 11. 14:44
6/41 anonim válasza:
folyamatosan azt lesik, hogy hol találhatnának nálad jobbat, kb. semmiféle érzelem nem köti őket hozzád
örülj neki, hogy 2 hónap után és nem 2 év után találta ki
7/41 A kérdező kommentje:
Köszi, talán akkor így a jobb. Hihetetlen hogy tudnak váltani. Azt sem tartom kizártnak, hogy egyböl volt köztük valami (talán egyéjszakás) minden szavát eszi a fazonnak, közben meg én kísértem idáig, és voltam vele együtt a tavaszi zárlat alatt.
2021. jún. 11. 14:48
8/41 anonim válasza:
A csalódás természetes. Két dolgot tehetsz. 1. megpróbálsz úgy élni, hogy ez ne történjen meg többé. például nem ismerkedsz egyáltalán és próbálod a saját életed egyedül leélni, vagy nem veszel komolyan senkit és csak a szexre mész. 2. próbálkozol még néhányszor, vársz a szerencsédre de a végén visszamész az első pontra.
Viszont semmi értelme nincs a csajt vagy a csávót hibáztatni. Te is ezt tetted volna a srác helyében. A csaj meg valamiért őt jobbnak tartotta. Ennyi.
9/41 anonim válasza:
Ki volt mondva, hogy együtt vagytok? Volt köztetek valami? Szex, vagy legalább csók?
10/41 A kérdező kommentje:
Értem köszi. Sajnos most nagyon fáj. Némileg vígasztal, hogy elmondtam neki az érzelmeimet, és mégis ennek tudatában lépett ki.
2021. jún. 11. 14:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!