Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Természetes, hogy a "Barátnő" akivel többször randiztam, cserben hagy az érzelmeimmel?
"4-5 randi után még senkit nem ismersz, csak igen felületesen."
Nem is házasságról beszéltem, hanem járásról.
#32: szóval akivel 3-4x randiztam, azzal kötelező járnom?
😅😅
Nyilván nem szép, ha semmit sem tudtál arról, hogy mással is randizgat, megértem, ha rosszul esik. De őt is értem.
Ez még nem a világ vége, ismerkedj, majd jön más. 7 randi és csókok az még nem házasság. Joga van az érzéseihez, szabad döntése van. Ezzel együtt persze felelőssége is, hogy ne hitegessen. Aki a kettős mércéről beszél, annak üzenem, hogy ez nem mindegy, hogy mennyire őszintén vannak lekommunikálva a dolgok. Amikor a srác használja ki a lányt, ott sokszor megy a hitegetés. Ha előre meg van mondva, ez laza, vagy épp tényleg komoly szándékkal indult, de meggondolta magát az egyik fél, az sajnálatos, de előfordul, nem hibás.
Mondom ezt úgy, hogy engem 2 hónap után hagyott ott az első srác, akivel jártam, mi le is feküdtünk, teljesen azt hittem, alakul a kapcsolat, erre benyögte, hogy nem szerelmes és visszament az exéhez. Vele volt az első mindenem, képzelheted, milyen érzés volt. De nem hibáztatom, az érzéseit nem kérhetem rajta számon, hogy kibe szerelmes és kibe nem. Elhiszem, hogy komoly szándékai voltak, csak nem illettünk össze, nem szeretett belém. Elfogadtam, hogy nem leszünk egy pár, tanultam belőle, nem élem bele túl hamar magam a dolgokba. Már jobban meg tudom különböztetni a sima testi vonzalmat a mélyebb érzésektől, valódi összhangtól és érdeklődéstől. Tapasztalattal megtanulja az ember, és nem kerget délibábot.
Valószínűleg nem is volt olyan erős az érdeklődés a lány irányából, csak te láttad bele. Sajnálom, hogy ez történt, de meg kell tanulni felállni és továbbmenni. Úgy kell hozzáállni, hogy ezek szerint nem vagytok egymásnak valók, jobb is, hogy hamar kiderült.
remélem, a harcos amazonok majd itt is nyomatják, hogy ez teljesen normális, még nem alkotnak egy párt, csak ismerkednek, nyugodtan lehet dugni bárkivel
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__randi..
ja nem, itt nem nyomatják, mert nő a kérdező.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!