Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Természetes, hogy a "Barátnő"...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Természetes, hogy a "Barátnő" akivel többször randiztam, cserben hagy az érzelmeimmel?

Figyelt kérdés
Van egy lány (tőlem picit idősebb) akivel 2 hónapja alakulgatott valami, 7 alkalommal randiztunk. Pár napja közólte, hogy talált mást. (Kiderült, 45 éves faszi) Csak nekem elkezdtek komolyabban beindulni az érzelmeim, és most cserben hagy. Szörnyen érzem magam. 27F, lány 29.

2021. jún. 11. 14:34
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:
80%
4-5 randi után még senkit nem ismersz, csak igen felületesen.
2021. jún. 11. 19:52
 32/41 anonim ***** válasza:
0%

"4-5 randi után még senkit nem ismersz, csak igen felületesen."

Nem is házasságról beszéltem, hanem járásról.

2021. jún. 11. 21:10
 33/41 anonim ***** válasza:
80%

#32: szóval akivel 3-4x randiztam, azzal kötelező járnom?

😅😅

2021. jún. 11. 22:44
 34/41 anonim ***** válasza:
0%
Nem, randizz vele 13-14-szer, hogy el meg tudd fontolni, legyen-e 15 és 16- randi is.
2021. jún. 12. 07:17
 35/41 anonim ***** válasza:
84%

Nyilván nem szép, ha semmit sem tudtál arról, hogy mással is randizgat, megértem, ha rosszul esik. De őt is értem.

Ez még nem a világ vége, ismerkedj, majd jön más. 7 randi és csókok az még nem házasság. Joga van az érzéseihez, szabad döntése van. Ezzel együtt persze felelőssége is, hogy ne hitegessen. Aki a kettős mércéről beszél, annak üzenem, hogy ez nem mindegy, hogy mennyire őszintén vannak lekommunikálva a dolgok. Amikor a srác használja ki a lányt, ott sokszor megy a hitegetés. Ha előre meg van mondva, ez laza, vagy épp tényleg komoly szándékkal indult, de meggondolta magát az egyik fél, az sajnálatos, de előfordul, nem hibás.

Mondom ezt úgy, hogy engem 2 hónap után hagyott ott az első srác, akivel jártam, mi le is feküdtünk, teljesen azt hittem, alakul a kapcsolat, erre benyögte, hogy nem szerelmes és visszament az exéhez. Vele volt az első mindenem, képzelheted, milyen érzés volt. De nem hibáztatom, az érzéseit nem kérhetem rajta számon, hogy kibe szerelmes és kibe nem. Elhiszem, hogy komoly szándékai voltak, csak nem illettünk össze, nem szeretett belém. Elfogadtam, hogy nem leszünk egy pár, tanultam belőle, nem élem bele túl hamar magam a dolgokba. Már jobban meg tudom különböztetni a sima testi vonzalmat a mélyebb érzésektől, valódi összhangtól és érdeklődéstől. Tapasztalattal megtanulja az ember, és nem kerget délibábot.

Valószínűleg nem is volt olyan erős az érdeklődés a lány irányából, csak te láttad bele. Sajnálom, hogy ez történt, de meg kell tanulni felállni és továbbmenni. Úgy kell hozzáállni, hogy ezek szerint nem vagytok egymásnak valók, jobb is, hogy hamar kiderült.

2021. jún. 12. 11:03
 36/41 anonim ***** válasza:
100%
Elmondjam mi a gerinctelenség? Az hogy 3 év után telefonon közli, hogy megcsal és vége. Illetve volt egy pasi, aki évekig próbált flörtölgetni velem, de nekem párom volt így nem mentem bele a játszmába. Aztán miután ilyen szép vége lett a kapcsolatomnak és a tudomására jutott, rákapcsolt ezerrel a szédítésemre. Én meg még fiatal voltam, naív és elkeseredett, az ágyában kötöttem ki. Aztán nem volt mersze megmondani, hogy ő nem akart tőlem mást így 2 hónap múlva odahívott engem a számítógépéhez ahol éppen más lánnyal flörtölt és a vibrátorokról beszélgettek. Ezek után barátságot akart. Hát köszönöm, ilyen barátra nincs szükségem. 2 év múlva megkérte az aktuális barátnőjét, hogy integessen nekem vigyorogva az utcán. Akkor már hidegen hagyott, a mostani férjemmel voltam nem is tudom mit képzelt vagy mi volt a célja vele. Az első pasim meg 10 évvel később is vissza akarta könyörögni magát, nem izgatta, hogy már férjnél vagyok és az első gyerekemet vártam. Megkérdezte haragszom e még rá, lenne e még esélyünk újrakezdeni?😁 Na ez az igazi gerinctelenség!
2021. jún. 12. 12:13
 37/41 anonim ***** válasza:
100%
Jézusom utolsó, milyen emberek vannak??? Örülök, hogy a szerelmi életed jól alakult végül 😊
2021. jún. 12. 13:40
 38/41 anonim ***** válasza:
37, valahogy sikerült bevonzanom őket, de tanultam belőle.
2021. jún. 12. 14:36
 39/41 anonim ***** válasza:
34%

remélem, a harcos amazonok majd itt is nyomatják, hogy ez teljesen normális, még nem alkotnak egy párt, csak ismerkednek, nyugodtan lehet dugni bárkivel

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__randi..

ja nem, itt nem nyomatják, mert nő a kérdező.

2021. jún. 13. 10:54
 40/41 anonim ***** válasza:
30%
39-es, én a lányokat mindig megvédem az itteni nőgyűlölőkkel szemben, de ez a kettősmérce valóban nevetséges:D Én is tartom, hogy ha a kérdező lenne a nő és a pasi csinálta volna meg ezt vele, itt mindenki fel lenne háborodva, hogy mekkora egy féreg:D Mivel nő csinálta ezt egy férfival, így teljesen természetes, hiszen tudjuk, hogy a 32. randin sem biztos még, hogy együtt vannak:D Komolyan vicc.
2021. jún. 13. 20:19
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!