Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmennétek 4-5 napja megismert emberrel,akivel napi többször telefonon beszéltek,wellness hétvégére,akivel akkor és ott találkoznátok először?
Messze lakik,kitalálta a táv miatt,hogy lefoglal egy hotelt és ott legyünk együtt 4-5napig,még ha nem is jövünk be egymásnak,mint barátok is elleszünk.
/ Üzleti ügyben lehet most is hotelt foglalni/
Nem, mert:
1. Nem ismered.
2. Járvány van.
Akkor csodálkozunk, hogy a kiskapuk országában, hogyan terjed a vírus, és miért fogunk még fél évig a szobánkban rohadni.
Amúgy meg lefekszel vele első találkozó után? Mert egy wellness hétvégés úton nyilván elvárja. Mit csinálsz, ha nem tetszik?
Mekkora az a távolság? Nyíregyháza - Zalaegerszeg? Csak mert Budapesten így is tudnátok egy napra találkozni úgy, hogy reggel mentek mindketten, este nyolcra hazaértek.
Nem kell támadni,én sem vállaltam be! Csak kíváncsi voltam ti,hogyan vélekedtek erről.Nem vonz sem a wellness,sem az autó,semmilyen anyagi része!
Egyébként 450km a táv közöttünk..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!