Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Természetes, hogy a "Barátnő"...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Természetes, hogy a "Barátnő" akivel többször randiztam, cserben hagy az érzelmeimmel?

Figyelt kérdés
Van egy lány (tőlem picit idősebb) akivel 2 hónapja alakulgatott valami, 7 alkalommal randiztunk. Pár napja közólte, hogy talált mást. (Kiderült, 45 éves faszi) Csak nekem elkezdtek komolyabban beindulni az érzelmeim, és most cserben hagy. Szörnyen érzem magam. 27F, lány 29.

2021. jún. 11. 14:34
1 2 3 4 5
 11/41 A kérdező kommentje:
Csókok és ölelések voltak. Szexig nem jutottunk.
2021. jún. 11. 15:03
 12/41 anonim ***** válasza:
25%
Átbasztak. Lépj tovább, majd találsz normálisat.
2021. jún. 11. 15:09
 13/41 anonim ***** válasza:
87%

7 randi után, ráadásul még szex se volt, még nem a barátnőd. Azzal nem láncolhatsz magadhoz senkit hogy te megmondtad neki az érzelmeidet. Ezzel lestipistopiztad? Eljegyezted?

Egyébként bárki bármikor elhagyhatja a másikat. Több éves, évtizedes kapcsolatoknak vetnek véget emberek. Én ezt tényleg nem értem hogy miért cserbenhagyás néhány találkozó után úgy dönteni hogy mégsem kellesz.

2021. jún. 11. 15:14
 14/41 anonim ***** válasza:
15%
akik leszavaztak, és akik szerint ez tök alap, annak nem is kívánok mást
2021. jún. 11. 15:18
 15/41 anonim ***** válasza:
93%
DajnLom, hogy így alakult, de ez nem cserbenhagyás. Nem is voltatok egy pár, szó nem volt elköteleződésről
2021. jún. 11. 15:19
 16/41 anonim ***** válasza:
84%

Neked voltak érzelmeid, neki nem.

Csók és ölelés, de ami benned elindult, az nála nem...

Most kilépett, vagy megtalálta a párját, vagy nem, de nem rabolja az idődet azzal, hogy tetti minden jó, közben meg nem.

(ugyan ezt a pasik is eljátszák a "barátnőjükkel", nem működik, és kilép)

Most vagy brühühü és szidod, vagy meggyászolod, és összekapod magad.

2021. jún. 11. 15:22
 17/41 anonim ***** válasza:
84%
Szerintem teljesen ok, hogy valaki jobban megismer valakit és akkor jön rá, hogy mégsem jön össze a dolog, vagy mégsincs az az érzés, vonzalom aminek lennie kéne. Mondom ezt úgy, hogy engem is hagyott el így pasi 2-3 hónap után és le is feküdtünk. Igen akkor szarul esett, de inkább ez minthogy velem legyen érzelmek nélkül! Ti nem voltatok egy pár.
2021. jún. 11. 15:27
 18/41 anonim ***** válasza:
3%
7 randi után nem kezdeményeztél szexet két hónap alatt? Azért ez elég durva mondjuk.
2021. jún. 11. 15:57
 19/41 anonim ***** válasza:
34%
Sajnos azt látni kell, hogy nem mindenki olyan típus, hogy ha ismerkedik valakivel, akkor nincs más, és minden figyelmét az adott illetőnek szenteli. Mindig lehet jobbat találni, te pedig kihullasz, mint szar a vonatból. Aztán más kérdés, hogy az új/másik valóban jobb lesz-e-, de ez már nem a te hatásköröd.
2021. jún. 11. 16:08
 20/41 anonim ***** válasza:
15%

engem meg itt fikázott mindenki, hogy milyen szívtelen vagyok, mert a férfi helyében nem várnék egy-két hónapot olyan nőre, akivel az első randi sem volt meg (egészségügyi okok miatt csúszik az első randi)

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__egyeb..

de a lány, az bezzeg csókolózós randik tömkelege után is egy szó nélkül nyugodtan leléphet más faszival

eszem megáll, mekkora kettős mérce van a felnőtt párkapcsolatok kategóriában

2021. jún. 11. 16:15
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!