Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Van valami a srác részéről is...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van valami a srác részéről is irányomba?

Figyelt kérdés
Ma az történt, hogy kijöttem az öltözőből, van egy funkciónális teremrész, ott állt és nagyon nézett le rám és meg sem mozdult. Úgy kb másfél percig néztük egymást, elpirultam, elmosolyodtam (de csak én), majd visszanéztem, mosolyogtam még egyet és bementem edzeni a fitnessbe. Amint ez megtörtént, póker face-cel elindult Ő is be, közbe oldalra fordította a fejét. Majd mielőtt belépett a terembe, nagyon nyomkodta valakivel a smartphonet, aztán egyszerűen tudta, hol vagyok és arra kukucskált. Már nagyon nevettem és mosolyogtam. Aztán mikor rá néztem gyakorlatok közben, láttam, hogy időnként nagyon néz. Mosoly nulla. Aztán mindketten eljöttünk, de még előtte iszonyúan megbámult.

2022. júl. 9. 13:39
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Elfelejted, hogy vannak emberek, akik nagyon-nagyon ritkán mosolyognak. Ők egyszerűen ilyenek. Viszont van olyan, aki mosolyogva tud csak beszélni, mert ő olyan. A legtöbbünk a kettő között van.
2022. júl. 9. 20:55
 12/16 A kérdező kommentje:
9.11. Oké. Akkor próbálom elkerülni. Csak az a baj, hogy attól, hogy ignorálom, attól még nézni fog. Tudom, mert régebben, mikor ezt csináltam, akkor méginkább jött arra, ahol én vagyok és láttam, hogy figyel, de egy szót nem szólt hozzám. Szóval azért kicsit frightening. Volt egy pont, mikor rá akartam kérdezni, hogy mit nézel, de inkább elvetettem, mert átfutott az agyamon, hogy lehet pont ez a célja vagy hogy egy perverz sorozatgyilkos lehet és jobb nem firtatni.
2022. júl. 10. 06:50
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

Ne kezdeményezz. Ha nem beszari, akkor (de ha tetszel neki), majd megszólít. Egy beszélgetésből sok mindent megtudhatsz, de nem biztos, hogy jó az első benyomás.

Ffi.

2022. júl. 10. 07:46
 14/16 A kérdező kommentje:
13. Szerintem sokan nem merik, mert zaklatásnak minősülhet. Bár nem tudom, lehet csak balf@sz vagy vak. Én már megtettem a magamét. Rámosolyogtam, nála a labda. De sztm következő alkalommal sem lesz előrelépés. Jó, igaz, ez volt az első alkalom, hogy adtam valami komolyabb jelzést. Bár lehet nem tudja értelmezni. Én arra számítottam, hogy fog valamit csinálni, mivel elég egyértelmű volt, de mivel nem történt semmi, így következő alkalommal sem számítok semmire, csak hogy ott fogja folytatni, ahol eddig.
2022. júl. 10. 09:21
 15/16 Senior Séf ***** válasza:
100%
Miért nem mosolyog? Kamasz- illetve fiatal felnőttkorban a komolyságot gyakran összetévesztik a komorsággal. Biztos lehetsz benne, hogy tetszel neki, de abban is biztos lehetsz, hogy nem fog kezdeményezni, mert még nem találta meg a tökeit. Meg aztán manapság az a tévképzet uralkodik, is ismerkedni csak buliban, vagy a neten lehet.
2022. júl. 10. 16:52
 16/16 A kérdező kommentje:

Ma amint meglátott, mellém jött és nézett, mint az atom, de úgy, hogy kajak félelmetesen mért. A fejemre húztam a törölközőmet és kukucskáltam ki alóla. Aztán meguntam és átmentem jó messzire, oda is utánam jött. Szerintem szerzek egy mit nézel feliratos pólót. De lehet jobb lenne nem provokálni, mert tényleg pszichopata érzésem van. Komolyan kezdem ezt unni.

Ez lehet valami perverz f@sz és direkt csinálja.

2022. júl. 11. 17:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!