Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Van valami a srác részéről is...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van valami a srác részéről is irányomba?

Figyelt kérdés
Ma az történt, hogy kijöttem az öltözőből, van egy funkciónális teremrész, ott állt és nagyon nézett le rám és meg sem mozdult. Úgy kb másfél percig néztük egymást, elpirultam, elmosolyodtam (de csak én), majd visszanéztem, mosolyogtam még egyet és bementem edzeni a fitnessbe. Amint ez megtörtént, póker face-cel elindult Ő is be, közbe oldalra fordította a fejét. Majd mielőtt belépett a terembe, nagyon nyomkodta valakivel a smartphonet, aztán egyszerűen tudta, hol vagyok és arra kukucskált. Már nagyon nevettem és mosolyogtam. Aztán mikor rá néztem gyakorlatok közben, láttam, hogy időnként nagyon néz. Mosoly nulla. Aztán mindketten eljöttünk, de még előtte iszonyúan megbámult.

2022. júl. 9. 13:39
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
36%
Tipikus hülye liba aki pasizni megy a terembe, aztán csodálkozik, hogy 5 év edzés után ugyanúgy néz kik mint amikor elkezdte :D Képzelem azokat a gyakorlatokat, ha volt közben időd őt nézegetni.
2022. júl. 9. 13:49
 2/16 anonim ***** válasza:
54%
Már miért is ne lehetne edzőteremben ismerkedni?! Elég sokan megtetszik. Szerintem tetszel a srácnak. Hajrá!
2022. júl. 9. 13:53
 3/16 anonim ***** válasza:
85%
Ez a srác valószínűleg lökött volt, vagy pszichopata. Ha nem veszi észre, hogy másokat zavarba hoz, vagy észreveszi, de nem érdekli, a saját érdekedben nincs értelme ismerkedned vele. Felejtsd el és kerüld el, ha tudod.
2022. júl. 9. 13:56
 4/16 anonim ***** válasza:
90%
Ez alapján kétlem!
2022. júl. 9. 14:14
 5/16 A kérdező kommentje:
Én azért nem tudom ezt biztosra, mert pandémia előtt is nézegetett, sosem mosolygott, de rettenetesen nézett mindig, csak nem voltam ott 2 évig, és most, hogy újra járni kezdtem, megint úgy látom, hogy van valami. De lehet rosszul mérem fel.
2022. júl. 9. 14:35
 6/16 anonim ***** válasza:
86%
Ez a de megbasznám ha nem lenne otthon az asszony nézés.
2022. júl. 9. 14:46
 7/16 anonim ***** válasza:
100%
Ha ennyi időn át nem lépett oda hozzád, akkor ne éld bele magad a leendő kapcsolatba.
2022. júl. 9. 17:09
 8/16 A kérdező kommentje:
De akkor is furcsa, amit csinál, nem? Nekem kicsit sorozatgyilkos érzésem van, aki kiválasztja az áldozatát, akit kinyír egy sikátorban. Pont azért, mert sose mosolyog, csak...
2022. júl. 9. 17:52
 9/16 anonim ***** válasza:
79%

Nem láttam őt, de azért ne képzelődj.

Ha félsz tőle, ne állj vele szóba és csak kurta, hűvös válaszokat adj neki.

Ám, ezek után még véletlenül se fogadd el a közeledését, hiszen állandóan rettegnél tőle.

2022. júl. 9. 18:01
 10/16 A kérdező kommentje:

9.Szerinted miért nem tud mosolyog soha? Nekem ez furcsa.

Ha tetszik valaki, mosolygok.

Ha nem tetszik, nem nézem.

Én legalábbis nőként így működöm.

2022. júl. 9. 20:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!