Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyenek azok a pasik, akikkel soha nem jönnétek össze?

20. Voltam gyerek, de nem kértem az életet, a szüleim döntöttek így, ehhez nekem semmi közöm nincs, ez nem érv semmilyen szinten.
A szüleim így döntöttek, ettől még nekem nem kötelező, saját életem van, saját gondolataim, saját értékrendem, saját véleményem, én máshogy döntöttem, mert ez az egy életem van, amit úgy élek ahogy nekem jó. És úgy érzem nem vágyom gyerekre és nem is nekem való. Jobb a gyereknek is, hogy én nem leszek az anyja.
Semmi értelme nem lenne társadalmi elvárások miatt gyereket csinàlni aztán meg végigszenvedni az életet mert a hátam közepére se kívánom az egész macerát.
Ez a magánéletem, ezzel senkit sem bántok, tehát jogom van nem szülni ha nem akarok. Nem vállalok olyan terhet a nyakamba egy életre amit nem kötelező, nem érdekel a társadalmi elvárás sem, mert nem másoknak kellene nevelni, ruházni, eltartani azt a gyereket, meg elviselni azt az életet, hanem nekem. Nem vágyom sem gyerekre, sem gyerekes életre.
És nem mellesleg egyre többen tudatosan gyerekmentesek, és még így is az emberek többsége vállal gyereket, szóval emiatt felesleges aggódni, nem fog kihalni az emberiség, pont hogy túlnépesedés van.
Szerintem pofátlan és nagyon gyerekes beleszólni abba, hogy ki hogyan dönt a gyerekvállalásról.
Továbbra is várom a választ, hogy milyen az az unalmas férfi.

Nekem az unalmas akivel nem lehet beszélgetni vagy nincsen véleménye, ötletei, vagy nincsenek hobbijai, nem lehet elmenni vele sehová. Tehát egy szobanövény.
Amúgy még olyannal se jönnék össze aki fifázik vagy bármilyen videojátékot játszik felnőtt létére.

#23 Hú akkor nem én vagyok az embered, bár én nem Fifázok.
Elárulom hogy nincs unalmas ember, csak problémás. Senki nem azért lesz unalmas mert annak születik. Mindenből ki lehet gyógyulni. Te kis parti ördög, aki tini akar maradni élete végéig.

Számomra azok a férfiak unalmasak, akikkel nincs bennünk semmi közös, nincsenek azonos dolgok amikkel időt szeretünk tölteni, ő is és én is., gondolok itt arra, hogy a párommal pl csomót lehet együtt sorozatot nézni neten, mert vannak közös kedvenceink és a saját kedvencekről is el lehet beszélgetni, + mindketten imádunk könyveket olvasni, itt is vannak közös pontok, ugyanez a zenével, és közös programokkal. Szeretünk strandolni, biliárdozni, bowlingozni, állatkertben barangolni, sportolni, koncertekre járni stb.
Engem untat ha pl egy pasi kizárólag a munkájáról beszél, vagy olyasmiről ami engem nem érdekel - pl foci, autók ilyesmi. Vagy ha szó szerint állandóan otthon ül és semmi nem érdekli ami engem èrdekel. Ja és szeresse a kutyákat is!!!!!!!! Ha nem, az nálam kizáró ok. 6. Voltam.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!