Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak milyennek látjátok a mai női felhozatalt?
Figyelt kérdés
Meséljetek mik a problémák a női nemmel?#Női felhozatal #Milyenek a mai nők
2021. nov. 25. 16:56
1/26 anonim válasza:
Nekem semmi problémám nincs a női nemmel. Maximum a női nem egy-egy képviselőjével szokott problémám lenni, de őket meg egyszerűen ignorálom és kész!
Rövid az élet ahhoz, hogy gyűlölködjek!
2/26 anonim válasza:
Szerintem jó. Kedvesek, aranyosak. Kivétel mindig van. Egyetem előtt persze más közegben voltam, ott nem az értelmiséggel voltam egy közösségben. Addig szr volt, onnantól jó az élet.
4/26 anonim válasza:
Ha 100-nőből kivonom a
- pénzéhes
- hertczeghnő
- ribi
- nettó idióta
- színes exű
- drogos/piás
- mentálisan sérült
- femináci
- gyerekes + exes
- csúnya/dagadt
példányokat, b+...lehet, hogy 1 sem marad aki megüti a szintet?
7/26 anonim válasza:
Legtöbbjük szegény családból származik.Ha sikerül egy jó partyt kifogniuk,akkor kikupálódnak,emberi körülmények között élnek.
8/26 anonim válasza:
Most megtudtuk, hogy a nők nem csak hogy eltartani nem tudják magukat, de ahol csóró a férj, ott csak lányok születnek :D
9/26 anonim válasza:
Nekem mindig volt/van barátnőm. Mint férfi szeretem a női nemet, vonzódom hozzájuk, voltam már szerelmes nőbe, és most is az vagyok. Mondjuk én soha nem kategorizáltam és nem egy megálmodott elvárás kupaccal válogattam a nőket. Amelyik pedig bunkó, elutasító arra nem pazarlom az energiám és időmet. Felesleges köröket nem futok.
10/26 anonim válasza:
"színes exű"
Ezzel bekerültél a szánalmasan önbizalomhiányos kategóriába, így te is kiesel a legtöbb nőnél.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!