Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, férfiak, mennyire jellemző, hogy előadjátok, hogy mennyi nővel voltatok, meg milyenekkel, közben a fele sem igaz?
Szerintem ilyenben nincs értelme kamuzni.
F
Inkább hazudok - pont annyit, amennyit kell. Ha sokat kell sokat, ha keveset, keveset.
Az a helyzet, hogy lehet itt őszinteséggel jönni, ha az nem minden esetben vonzó.
Még valami:
Soha sem adom elő, hogy mennyi nővel voltam együtt. Magamtól nem beszélek erről (az túl gyanús lenne).
Csak akkor beszélek erről most már, ha esetleg kérdez a nő. Akkor elődöntöm, hogy mekkorát hazudok, a jó ügy érdekében.
#3 voltam.
Igazatok van,ha hazudtok.
Nőként írom,hogy mindig igazat mondtam-igaz nem férfiügyekről volt szó-,de mindig kihasználták a jószándékot és visszaéltek a helyzettel.
Szerintem inkább az szégyen,hogy valaki ez alapján beskatulyázza a másikat,hogy hány kapcsolata volt,hiszen ha túl kevés volt-valaki szerint- az se jelent konkrétan rosszat és ez nem egy kvízműsor,ahol minél több pont kell a győzelemhez.
Én általában az igazat mondom aztán a férfiak hozzáigazítják. De volt hogy direkt sokat mondtam, erre ő is, amikor átlagosat, ő is. Így megy ez.
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!