Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen nőkre jellemző a mérhetetlen férfigyűlölet?
Figyelt kérdés
Cikkek alatt szoktam olvasni a kommenteket, sok nő mintha direkt várná, hogy végre valahol kiélhetik a gyűlöletüket...
Van ezeknek valami külső ismertetőjelük?
2022. ápr. 1. 22:26
1/33 anonim válasza:
Kulso ismertetojeluk nincs fixen, de sokakon latszik a frusztracio. Ez nemtol fuggetlen.
Egyebkent sok erintett van itt, kifogsz toluk kapni.
2/33 anonim válasza:
A férfigyűlölő nők gyakran szexuális zaklatás, nemi erőszak áldozatai, mentális/fizikális bántalmazást szenvedtek el férfi(ak) által, szóval némelyiknél ez olyan lehet mint a Poszttraumás stressz..
3/33 anonim válasza:
Én is azt akartam írni, hogy azokra jellemző a leginkább, akiket bántalmaztak.
4/33 anonim válasza:
Akkor itt eleg sok not bantalmazhattak a pontozasok alapjan... 😬
5/33 anonim válasza:
Az általánosító, buta nőkre. Akik nem alapján képesek egy kalap alá venni az emberiség felét. Ugyanígy a nőgyűlölő férfiak is általánosító, buta emberek. Külsőre olyanok mint bárki más.
6/33 anonim válasza:
#7 az hogy az inceleket utáljuk, nem férfigyűlölet. Ti nem számítotok annak.
7/33 anonim válasza:
#7: Engem mondjuk naponta incelnek allitanak be ugy, hogy nem vagyok itt. Ha az incelekrol irok negativat, mindig zold a pontozasom. Ha ugyanolyan szintu nokrol irok (mint jelenleg), mindig piros. Te vagy barki elarulna ennek az okat?
8/33 anonim válasza:
Rám, mióta gyk felhasználó lettem, és így ki lettem téve a cenzúrázatlan férfi véleményeknek :(
10/33 anonim válasza:
Kérdező, miben nyilvánul meg ez, amit te férfigyűlöletként definiálsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!