Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire jellemző rátok, hogy csak a pénzre hajtotok?
Egyáltalán nem.
Persze, jó ha van pénz, de nem ez alapján választok párt. Attól még hogy valakinek van sok pénze, nem lesz a szememben vonzóbb.
22/L
Nem _csak_ a pénzre hajtok, de fontos szempont. Mondjuk úgy, hogy felső limit nincs, egy bizonyos szint alatt pedig nem opció a pasi (nem kell sokra gondolni, az önfenntartás szintje elég számomra, nem kell nekem luxus, de sokaknál sajnos ez sem áll fenn).
29/N
Annyiban fontos, hogy a saját költségeit tudja fedezni, ne kelljen otthon ülni egész nyáron, mert ő nem tud/akar költeni cukrászdára, mozira. Oké ha egyszer én/egyszer ő fizet, nem kell folyton meghívnia, de ezek férjenek bele legalább felesben.
Volt ilyen párom, aki egy fagyit is nehéz szívvel fizetett ki és a nyaralás a szülei hétvégi házában jöhetett csak szóba(szőlős a semmi közepén pottyantós wc-vel). Pedig többet keresett mint én, de a világ összes pénzét a számítógépére költötte meg technikai kütyükre, mert új iphone az kell.
Na ilyet többet nem, köszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!