Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Mit jelent az hogy valaki...

Mit jelent az hogy valaki igazi férfi?

Figyelt kérdés

Tudom ezt már valószínű kismillió szor kérdezték ezen az oldalon.Az érettebb gondolkodású hölgyek válaszait várom elsősorban köszönöm.Minden nő tudja mik az ismérvei egy úgymond igazi férfinak,de vajon minden szempontnak meg kell felelni vagy csak egy két szempont az ami megtetszik egy férfiban,amitől igazi férfinak nevezik a hölgyek a párjukat.Esetleg ez csak társkeresés során a fontos vagy a kapcsolatban is az? Mennyire számít az igazi férfi jelző egy kapcsolatban szerintetek,hiszen egy jól működő kapcsolatban megvan a szeretet,empátia és összhang.Egy külsőre átlag alatti, teszem azt nem magas és szép, illetve nem a mai társadalmi normákat követő férfi megkaphatja az igazi férfi jelzőt? Ha a nők annyira tudják hogy mik egy igazi férfi ismérvei hogy lehet az hogy mégsem tudják kiszűrni a lusta semmirekellő nagyképű férfiakat akik van hogy még dolgozni sem képesek elmenni nem hogy gondoskodni valakiről.

Persze van hogy valaki nem szimpatikus de miért kell azt mondani hogy ő nem egy igazi férfi.Az hogy ki kinek az igazi férfi szerintem relatív.

Akkor miért nem azt mondja egy nő hogy ezt és ezt keresem egy számomra igazi férfiban,miért kell egy "igazi férfi„ csoportot kreálni ,abba beledobva minden fontos jelzőt tulajdonságot majd úgymond behunyt szemmel kihúzni egy egy férfit a kalapból.

Nem igazán értem ezt az igazi férfi jelzőt ,ezért léccives segítsetek nekem. Köszönöm👋

2021. febr. 23. 08:20
1 2 3 4 5
 1/47 anonim válasza:
Számomra az igazi ffi: ápolt (értsd nem büdös) , humoros, kedves, intelligens, segítőkész, megértő és nem macsó. Testsúly, külső adottság és diploma mellékes. (Ez utóbbi sok esetben még hátrány is.) Tudjon helyesen írni, olvasni, szöveget értelmezni és mindent megszerelni. Ne dohányozzon és ne kocsmázzon. Kb. Ennyi!
2021. febr. 23. 08:40
 2/47 anonim válasza:
Egyébként az az igazi ffi, aki mellett egy nő igazi nőnek érezheti magát...
2021. febr. 23. 08:41
 3/47 anonim válasza:

Nálam az igazi férfinak van munkásruhája:) műhelye, barkácsgépei.

Ha emberileg megfelel,vannak közös témák, célok, hobbi stb.. akkor ami igazán férfiassá teszi számomra az az,hogy legtöbb házkörüli munkát megold vagy van elképzelése,hogy mit kell tenni.

Nagyon férfias tulajdonság az is,mikor egy olyan helyzetben,amikor legtöbb férfi a saját érdekeit helyezné előtérbe, ő a közös érdek alapján dönt.

Pl autóvásárlás..

(Venne egy Evo-t,de inkább egy családi kombit választ)

Szintén férfias,ha van véleménye,nem esik nehezére kiállni magáért és ezt nem úgy teszi,hogy másokat földbe döngöl.

Valamiért az olyan férfiak,akik úgy főznek, mosnak ,teregetnek ,mint egy háziasszony(hiába pozitívum)az kicsit férfiatlan.

Nem tragédia,nem kizáró ok,csak olyan fura érzést kelt bennem.

Nyilván lejött a válaszomból,hogy nálam a klasszikus szerepek működnek.

2021. febr. 23. 08:46
 4/47 anonim válasza:
Kedves 3-as az EVO is egy családi autó,én tuti nem fogok kombit választani helyette,és ezért nem leszek egy igazi férfi,csak egy evo-s hülyegyerek :( .
2021. febr. 23. 08:48
 5/47 A kérdező kommentje:
2# És ahhoz hogy nőnek érezd magad egy férfi mellett neked mik a fontos dolgok egy férfi személyiségében? Mert itt gondolom belső értékekről beszélünk,vagy esetleg a külső értékekre gondolsz mint például magasság?
2021. febr. 23. 08:48
 6/47 anonim válasza:
Igen, a nők a barkácsolós pasikat szeretik, az olyan szexi! A kis munkásrucijában a nagy szerszámaival.. Nyami! 😀
2021. febr. 23. 08:49
 7/47 A kérdező kommentje:
3# Hát a házimunkát egy egyedülálló férfinak is meg kell tudni csinálni ,szerinted ettől már nem annyira férfias? Hogy önellátó például. Ez azt jelenti hogy egy igazi férfi mellett mindíg van valaki?
2021. febr. 23. 08:53
 8/47 anonim válasza:
#5: az, ha felnézhetek rá. Mert pl. 165 cmnél magasabb, vagy mert olyan dolgokat tud, amit én nem. Pl. ügyes szerelő, hekker, programozó, fejlesztő, kreatív vagy akármi szakember és ez tiszteletet, csodálatot vált ki belőlem. A jó személyisége, előzékenysége, gyengédsége, humora, szellemisége pedig rajongást..
2021. febr. 23. 08:56
 9/47 A kérdező kommentje:
6#Nem ítélek meg senkit aki nem ért a ház körüli munkákhoz hisz ez nem mindenhol fontos,mondjuk úgy hogy gondoskodó és megoldja az otthoni problémákat.
2021. febr. 23. 08:56
 10/47 anonim válasza:

Kedves 4es,senki nem mondta,hogy ez gond.

Hirtelen ez a példa jutott eszembe.

Azt nem részletezném, miért...

Mondjuk úgy,hogy volt szerencsém egy olyan történetet ismerni,ahol az a bizonyos Evo egy pénznyelő volt a családban.

Férfias döntésnek láttam volna figyelembe venni,hogy egy családnak egy üzembiztos, alacsony fenntartású autó jobban szolgálná az érdekeit,mint egy gyorsulásra épített csodaverda,azon a szinten,ahol ahol élnek.

Nyilván,ahol van erre kidobható összeg, ott ez mint probléma fel sem merül.

Szóval nem azt akartam mondani,hogy egy evos nem férfias.

2021. febr. 23. 08:57
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!